Marcel Pavel a fost externat! Care este starea de sănătate a cântărețului

Publicat: 01 Jul. 2020, 14:13 Vedete
Marcel Pavel a fost externat! Care este starea de sănătate a cântărețului

În această dimineață, Marcel Pavel a fost externat de la Spitalul Matei Balș, acolo unde artistul a fost internat în urmă cu trei săptămâni pentru a fi tratat de COVID-19.

Potrivit ultimelor informații, starea de sănătate a lui Marcel Pavel s-a îmbunătățit pe zi ce trece în ultima perioadă. În urma tratamentelor artistul este acum vindecat complet, atât de infecția cu coronavirus, cât și de pneumoniile cu care s-a ales de pe platoutile de filmare.

Conform wowbiz.ro solistul a părăsit Spitalul Matei Balș din Capitală în jurul orelor 11.30, iar la plecare, a fost așteptat de un amic.

”Am fost foarte bine tratat în clinică, dar dorul de familie m-a marcat în tot acest timp. Este foarte dificil să nu primești vizite și să îi vezi pe cei dragi doar prin intermediul telefonului”, le-a mărturisit îndrăgitul cântăreț prietenilor.

Marcel Pavel a trecut prin momente cumplite

Marcel Pavel a fost pus pe perfuzii și i-a fost pusă și masca de oxigen îi era greu să respire singur. Mai mult decât atât, el acuza și dureri musculare, iar dubla pneumonie pe care o are i-a afectat și mai tare starea de sănătate.

”În ultimele zile am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele sociale! (…) contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! (…)
Acum mă simt ceva mai rău, pe mine mă afectează cel mai tare zona plămânilor. Saturația oxigenului este relativ mică. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot să spun decât că sunt de acord cu specialiștii care s-au ocupat de testarea mea”, a spus Marcel Pavel în momentul în care și-a revenit câteva ore mai târziu.

”S-a speriat foarte tare”

După ore de chin pe patul de spital, Marcel Pavel a fost scos de la aparate!

”Sâmbătă s-a simțit destul de rău, și s-a speriat foarte tare, mai ales că durerile erau mari. Toată ziua a stat sub observație. Din fericire, duminică, situația s-a schimbat”, a dezvăluit un apropiat de-al cântărețului.

 

Publicat: 01 Jul. 2020, 14:13 Vedete
Pe aceeași temă