Marcel Pavel ține cont cu strictețe de sfaturile medicilor după ce s-a vindecat de COVID. Ce face artistul în fiecare zi

Publicat: 25 Sep. 2020, 09:00 Vedete
Marcel Pavel ține cont cu strictețe de sfaturile medicilor după ce s-a vindecat de COVID. Ce face artistul în fiecare zi

Marcel Pavel nu iese din cuvântul medicilor, după ce s-a vindecat de coronavirus. Artistul respectă întocmai tot ce i-a fost recomandat de către medici, pentru a avea o stare de sănătate cât mai bună.

Vestea că Marcel Pavel a fost infectat cu noul coronavirus a luat prin surprindere lumea showbiz-ului. După momente dificile pe care a reușit să le depășească cu bine, acum artistul este nevoit să respecte un program și să renunțe la unele plăceri.

Pentru a se recupera cât mai rapid, dar și pentru a nu rămâne cu traume medicale, medicii i-au prescris lui Marcel Pavel un set de exerciții, pe care trebuie să le facă în fiecare zi.

Ce trebuie să facă Marcel Pavel, după ce s-a vindecat de COVID-19

”Am fost la mare să fac aerosoli, apoi am fost la munte. De când am ieșit din spital, am fost de vreo 20 de ori la munte. Medicii mi-au zis să nu mai fac sport de contact, cum făceam până acum, ci doar câteva exerciții. Acum fac exerciții banale: flotări, genuflexiuni, aplecări și exerciții pentru respirație. Pe astea le fac mai ales la orele de canto. De asemenea, nu mai am voie să alerg, poate după ce o să mai slăbesc vreo 9 kilograme și atunci doar alergare ușoară”, a spus Marcel Pavel în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.

După ce medicii l-au declarat vindecat, Marcel Pavel povestește faptul că a mai avut un timp simptome neplăcute, însă lucrurile se îndreaptă către viața normală pe care a avut-o înainte de îmbolnăvire.

”Am simțit vreo trei săptămâni câteva efecte ale bolii: respirația grea, mișcările bruște mă oboseau, dar acum e din ce în ce mai bine”, a concluzionat artistul.

Marcel Pavel, defăimat pe Facebook

„Bună dimineața, dragi prieteni! Am văzut cu câtă răutate au privit și privesc unii oameni (dacă-i pot numi așa…), faptul că eu trec prin momente extrem de dificile ale vieții mele! Repet, am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecțiune gravă a plămânilor necesitând un termen f. îndelungat pt a mă vindeca!

Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit că să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni…! Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie! Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar!

Trec prin momente de cumpănă a vieții mele! În loc să veniți în întâmpinarea mea cu un gând bun și cu urări de sănătate v-ați permis să scrieți numai răutăți! Pe cei care ați scris si v-ați permis să mă jigniți și să mă acuzați pe nedrept fără să aveți nici măcar o dovadă că as fi implicat în toată închipuirea aceasta bolnavă a voastră o să vă scot din listă și o să vă blochez că să nu va mai permiteți să bârfiti la modul ordinar la adresa mea! Să vă fie rușine celor care ati scris mizerii despre mine!”, a scris Marcel Pavel pe Facebook, arată Cancan.

Publicat: 25 Sep. 2020, 09:00 Vedete
Pe aceeași temă