Marcel Pavel, prima apariție după ce s-a vindecat de coronavirus! Ce spune artistul despre calvarul prin care a trecut: ”Era să mor. A fost unul dintre cele mai grele momente”

Publicat: 13 Aug. 2020, 14:13 Vedete
Marcel Pavel, prima apariție după ce s-a vindecat de coronavirus! Ce spune artistul despre calvarul prin care a trecut: ”Era să mor. A fost unul dintre cele mai grele momente”

Marcel Pavel a fost invitat pentru prima oară după ce s-a vindecat de coronavirus într-un platou TV. Artistul a povestit prin ce încercări a trecut în ace perioadă, dar și cum se simte în prezent.

În urmă cu câteva luni, vestea că Marcel Pavel a ajuns de urgență la spital, diagnosticat cu noul coronavirus a luat prin surpindere întreaga țară. Medicii s-au luptat pentru a-i salva viața, iar din fericire, starea lui de sănătate este una bună.

Invitat în platoul emisiunii ”Star Matinal”, de la Antena Stars, Marcel Pavel a povestit cum a reușit să învingă virusul. Cântărețul recunoaște că a avut un șoc în momentul în care a auzit cât de gravă este situația, iar pe parcursul zilelor a crezut chiar că nu va mai scăpa cu viață.

”A fost o surpriză extrem de neplăcută. La mine s-a manifestat cel mai rău, dintre toți colegii de la ”Te cunosc de undeva”. A fost ca un șoc, efectiv. M-am izolat de familia mea. S-au autoizolat 14 zile. Eu am trecut prin momente extrem de grele. Era să mor. A fost unul dintre cele mai grele momente”, a declarat el.

Cum se simte acum artistul

Este cunoscut faptul că celebrul cântăreț a contactat virusul în timpul filmărilor de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”. Starea lui de sănătate s-a agravat din cauza unei pneumonii de care artistul nu a ținut cont.

Medicii i-au făcut 70 de injecții în zona abdomenului și au fost în permanență lângă artist.

”Am contactat acest virus dezvoltând pneumonia de care sufeream. Asta face COVID, atacă organele care sunt cele mai sensibile. În cazul meu, plămânii. Am contactat aceast virus la repetiții și apoi la filmare, făcând șocul termic la platoul de filmare, unde erau 17 grade. Nu mi-am dat seama, eram transpirat. Am 70 de injecții făcute la nivelul abdomenului”, a mai povestit Marcel Pavel.

Publicat: 13 Aug. 2020, 14:13 Vedete
Pe aceeași temă