Marcel Pavel, dezvăluiri dureroase: „Viața mea era în pericol și ei mă acuzau că am luat bani să spun că am Covid!”

Publicat: 26 feb. 2021, 08:23 Autor: ileana.ghinea Vedete
Marcel Pavel, dezvăluiri dureroase: „Viața mea era în pericol și ei mă acuzau că am luat bani să spun că am Covid!”

Marcel Pavel a trecut, acum câteva luni, prin poate cea mai grea cumpănă a vieții lui. Diagnosticat cu Covid, artistul de 61 de ani, a fost pe punctul să-și ia ADIO de la viață.

Starea lui de sănătate s-a degradat brusc și numai lupta susținută a medicilor de la Institutul Matei Balș, și șansă, l-au ajutat să-și recapete sănătatea. „Domnul doctor Cercel mi-a salvat viața. Am fost foarte rău!”, declară artistul.

În ciuda faptului că a fost readus pe linia de plutire, sechelele lăsate de virus i-au schimbat total viața lui Marcel Pavel. „Din cauza tratamentului am rămas cu o valoare foarte mare a tensiunii arteriale. Am 19 tensiunea și nu o reglez decât cu tratament. Mulțumesc lui Dumnezeu, însă, că-s în viață!”, mai spune artistul.

Privind în urmă, Marcel Pavel povestește cu o vădită dezamăgire reacția pe care au avut-o oamenii atunci când au aflat că a fost diagnosticat cu noul coronavirus. „Viața mea era în pericol și ei mă acuzau că am luat bani să spun că am Covid!”, povestește artistul cu lacrimi în ochi. Au spus că am luat 100.000 de euro ca să declar că am Covid. Cine ar putea să facă acest lucru. Inimaginabil!, conchide maestrul muzicii ușoare românești.

După ce a fost externat, artistul a început un program intens de recuperare despre care a povestit într-o emisiune la Antena Stars: „Am fost la mare să fac aerosoli, apoi am fost la munte. De când am ieșit din spital, am fost de vreo 20 de ori la munte. Medicii mi-au zis să nu mai fac sport de contact, cum făceam până acum, ci doar câteva exerciții. Acum fac exerciții banale: flotări, genuflexiuni, aplecări și exerciții pentru respirație. Pe astea le fac mai ales la orele de canto. De asemenea, nu mai am voie să alerg, poate după ce o să mai slăbesc vreo 9 kilograme și atunci doar alergare ușoară”.

Marcel Pavel, dus cu izoleta la Institutul Matei Balș

Știrea că Marcel Pavel a fost dus cu izoleta la Institutul Matei Balș a căzut ca un trăsnet peste România, în iunie 2020. După ce câteva zile a acuzat o stare de răceala, un test cu rezultat pozitiv și o agravare a stării de sănătate l-au blocat pe artist pe un pat de spital. „Am făcut dublă pneumonie corelată cu Covid. Cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întregului personalul al Institutului „Matei Balș”, condus impecabil de către dl Streinu Cercel, am fost salvat, dar mai este încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentelor medicale, infirmierelor a Institutului „Matei Balș””, scria artistul pe Facebook, la câteva zile după ce a fost internat în spital.

Publicat: 26 feb. 2021, 08:23 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă
×