Monica Anghel, apariție neașteptată după ce a slăbit. Vedeta s-a îmbrăcat într-un costum de piele mulat la TV

Publicat: 15 Sep. 2020, 11:46 Vedete

Monica Anghel s-a transformat total! Artista a hotărât să scape de kilogramele în plus și a ținut o dietă de la care nu s-a abătut nici măcar o zi. Astfel celebra cântăreață a reușit să dea jos aproximativ 30 de kilograme.

Este cunoscut faptul că Monica Anghel face parte din show-ul Te cunosc de undeva. Ultima sa apariție însă a reușit să îi lase pe mulți cu gura căscată.

Împreună cu colegul său, Marcel Pavel, au intrat în pielea artiştilor  Alicia Keys & Jay Z. Pe lângă performaţa artistică de excepţie, artista a afişat o siluetă de invidiat şi a apărut într-un costum din piele mulat.

Cum a reușit Monica Anghel să slăbească

Cântăreaţa a apelat la regimul disociat şi a slăbit iniţial 20 de kilograme, iar pe restul le-a dat jos treptat.

Monica Anghel a pierdut în jur de 30 de kilograme, însă dieta nu a fost suficientă. Acum cântăreața are o viață mult mai activă, iar pentru că își dorește ca toată lumea să îi urmeze exemplul a decis să scrie o carte în care să povestească cum a reuşit.

„Am reuşit să pierd 20 de kilograme în 5 luni prin regimul disociat. Practic, 3 zile mâncăm carne, inclusiv mezeluri, organe şi tocătură – fără orez. Următoarele trei zile erau dedicate legumelor şi fructelor… şi aici era permis orice în afară de orez, mazăre, fasole verde, cartofi, banane, seminţe, fistic, pere, struguri şi fructe confiate.

Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smântână. Chiar şi când mergeam la restaurant comandăm un platou cu mai multe sortimente de brânză.

Am reuşit să scap de 20 de kilograme… e mare lucru. Am pierdut 7 kilograme chiar în primele două săptămâni, iar după aceea nu am mai dat jos nimic timp de o luna. Mă frustra puţin ideea, însă ştiam de la soţul meu că aşa se întâmplă – după o slăbire bruscă se petrece una treptată. Chiar şi organismul se obişnuieşte cu un anumit regim de alimentaţie şi nu mai reacţionează aşa surprins”, povestea vedeta, potrivit click.ro.

Publicat: 15 Sep. 2020, 11:46 Vedete
Pe aceeași temă