VIDEO. Mai țineți minte cum arăta Monica Anghel la începutul carierei? Nu o mai recunoști!

Publicat: 11 sept. 2020, 09:30 Autor: Elena Vedete

Monica Anghel este una dintre cele mai iubite cântărețe din România, cu o carieră muzicală impresionantă, care a început în urmă cu 35 de ani. Deși a încântat ani de-a rândul publicul român și nu numai, artista și-a ținut viața personală cât mai departe de ochii curioși ai presei.

Înfățișarea îndrăgitei artiste s-a schimbat radical în ultimii ani, față de începuturile ei, când era brunetă, cu părul mai lung și cu câteva kilograme în plus față de prezent.

Astăzi, Monica Anghel afișează un zâmbet radiant, o siluetă impecabilă și un look fresh, cu părul blond și tuns scurt.

Monica Anghel, drama de care nu a știut nimeni

Monica Anghel s-a căsătorit prima dată în 1994, pe când avea 23 de ani, cu Andrei Carandino. Bărbatul este medic și a fost cel care a salvat-o în tinerețe pe vedetă după o operație nereușită, făcută de un alt doctor. Monica a ajuns în stare în gravă, din cauza unei liposucții greșite. După o serie de operaţii complexe, el care i-a devenit soț mai tarziu, a reuşit să închida şi să vindece rana rămasă în urma liposucţiei.

Căsnicia celor doi a durat 11 ani, iar în 2005 au decis de comun acord să divorțeze.

Motivul care a dus la despărțirea lor a fost faptul că profesiile le ocupau foarte mult timp și ușor, ușor, relația dintre ei a început să scârțâie. Din cauză că se vedeau destul de rar, au apărut neînțelegerile și astfel divorțul a devenit varianta optimă pentru amândoi.

Monica Anghel este în relații excelente cu fostul soț

Deși în majoritatea cazurilor, după divorț foștii soți nu rămân chiar în cele mai bune relații, Monica Anghel reprezintă o excepție. Nu doar că se înțelege bine cu Andrei Carandino, dar vedeta apelează la el atunci când are nevoie de mici intervenții estetice. Fostul ei soț este medic estetician, la fel ca și actuala lui parteneră de viață, Ingrid.

”Am fost la Andrei și Ingrid Carandino, care-mi sunt foarte buni prieteni, sunt medici esteticieni și am încredere deplină în ei. Am și cumpărat o fiolă de botox și Andrei s-a uitat la mine și mi-a zis să mă încrunt, am făcut în toate felurile, după care mi-a zis să plec, că nu-mi trebuie așa ceva. O să vedem. Dacă, la un moment dat, o să mi se năzare să fac lucrul ăsta, o să-l fac”, dezvăluia artista în urmă cu câțiva ani.

 

Publicat: 11 sept. 2020, 09:30 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă