Iulia Albu, la medicul estetician! Ce și-a făcut vedeta! Diferența este spectaculoasă

Publicat: 29 feb. 2020, 09:26 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Iulia Albu, la medicul estetician! Criticul de modă a apelat la o terapie spectaculoasă pe care o face periodic!

Faimoasa Iulia Albu și-a îmbogățit podoaba capilară în doar câteva luni în care s-a lăsat pe mână specialiștilor. Mai exact, vedeta merge periodic la medicul estetician unde își face o procedură care ajută la regenerarea părului! Terapia nu pare a fi una deloc simplă, având în vedere că vorbim despre injectarea în scalp, a propriei plasme! Astfel, Iulia Albu își face periodic injecții în scalp, și, iată, după câteva ședințe, primele fire de păr au început să apară, iar podoaba capilară a divei s-a îmbogățit vizibil.

“PRP pentru scalp este împotriva căderii părului și regenerarea acestuia. Terapia Vampir sau PRP (Platelet-Rich Plasma) funcționează cu succes atât pentru zona facială, cât și cea a scalpului. Aceasta este 100% naturală, astfel riscul de alergie este redus la minimum, fiind vorba de sângele pacientului ca substanță de tratament. Efectele adverse sunt inexistente.

Iulia Albu, injecții în scalp cu propriul sânge

Procedura  presupune injectarea propriei plasme în scalp, în vederea stimulării creșterii părului în mod natural, prin recoltarea unei cantități de sânge și centrifugarea acestuia. Injectarea plasmei se face cu un ac subțire, atraumatic, astfel nefiind necesară anestezia locală. Un alt aspect important îl reprezintă faptul că în urmă injectării nu există timpi de recuperare.

Plasma stimulează celulele stem ale scalpului să producă mai mulți foliculi și să activeze astfel procesul de creștere a părului, ceea ce face ca rezultatele să se vadă în timp. Ideal este ca această procedură să fie reluată la fiecare 2-3 luni pentru rezultate de durată.

Demonstrat științific, PRP este benefic și persoanelor care au beneficiat de implant de păr”, spune Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician.

Foto: Instagram/Arhivă personală

Publicat: 29 feb. 2020, 09:26 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă