Aviv, fiul de 12 ani al Monicăi Anghel, a fost operat: „Am renunțat la concerte, la tot, ca să am grijă de el”

Publicat: 07 aug. 2023, 13:23 Autor: Camelia Vedete

Aviv, fiul de 12 ani al Monicăi Anghel, a fost operat. Pentru Monica Anghel ultima perioadă a fost una în care s-a confruntat cu una dintre cele mai mari spaime din viața unui părinte.

Acela a fost momentul în care îți conduci copilul spre sala de operație, așteptarea plină de neliniște de pe holurile spitalului și angoasa de stări în care te afli când îl vezi suferind de durere și știi că ai da orice să faceți schimb de locuri.

Îndrăgita artistă a trecut prin toate acestea în ultima lună, până când a reușit să-și vadă băiatul într-o stare stabilă și aproape recuperat.

Aviv a trecut printr-un banal accident, dar cu consecințe grave, iar fără operație, copilul nu s-ar fi putut recupera. Băiatul Monicăi Anghel și-a fracturat piciorul în trei locuri, după ce, într-un moment de neatenție, a alunecat pe iarba udă.

Aviv, fiul de 12 ani al Monicăi Anghel, a fost operat

„Da, Aviv a avut un accident banal, era iarba udă, a alunecat nu știu cum, a avut fractură de peroneu, maleolă și tibie. A avut piciorul în ghips o lună și ceva. I-au pus două tije, acum a început recuperarea, o să mergem la bazin. I-a fost foarte greu și lui și nouă. Am renunțat la concerte, la tot, ca să am grijă de el. El e cel mai important, eu sunt mâna de fier, soțul meu îi face toate poftele, dacă ne certăm de la ceva, de la asta ne certăm”, a declarat Monica Anghel, la Antena Stars.

La 12 ani, fiul Monicăi Anghel și-a întrecut mama în înălțime: „Poartă 44 la picior. E bărbat în toată regula”

Băiatul Monicăi Anghel a stat cu piciorul în ghips timp de o lună. Din fericire, acum se recuperează cu ușurință. Aviv este pasionat de activități sportive, printre care și înotul, iar acest lucru îl ajută cu atât mai mult în recuperarea lui.

În trecut, Monica Anghel mărturisea că fiul ei nu are probleme cu greutatea, asta și pentru că face foarte mult sport. Copilul adoră mișcarea și activitățile sportive, pe care le practică atât singur, dar și împreună cu mama lui.

„Merge cu mine, face sport. Înoată extraordinar de bine, face echitație, merge cu mine la antrenamente de 3 ori pe săptămână, iar de 2 ori pe săptămână face și karate. Face foarte mult sport. Îi mai spun câte una sau câte alta, dar nu vreau să îl bag la dietă, el este acum în creștere și nu vreau să îl privez de anumite alimente care îl ajută în dezvoltare, atât fizic, cât și psihic.

Creierul are nevoie de carbohidrați, pe care îi poți lua din pâine sau din paste. Evident, îi cumpăr pâine integrală sau paste integrale. Încerc să îi dau totul cât mai sănătos, dar nu îl privez de lucrurile acestea.”, a declarat artista pentru ego.ro.

„Am renunțat la concerte, la tot, ca să am grijă de el”

Mai mult, deși Aviv urmează să împlinească 13 ani abia în toamnă, se pare că a reușit să fure startul adolescenței și să-și uimească părinții cu dezvoltarea lui.

El este foarte înalt, dar nu este gras, este un copil foarte bine dezvoltat. Are mușchi, face foarte mult sport. Trebuie să și mănânce. Face sport, învață, are școală, face pian, chitară, actorie. Are un program extrem de încărcat. Nu îl pun, el vrea să facă lucrurile acestea. Am zis OK, evident că îl susțin, ca orice părinte atunci când copilul lui vrea să facă ceva. Nu știu ce o să facă mai târziu, este încă micuț, în toamnă face 13 ani. Dar este mai înalt ca mine, poartă 44 la picior și are 1,70 la aproape 13 ani, e bărbat în toată regula.”, a mai spus artista, conform demamici.ro.

Publicat: 07 aug. 2023, 13:23 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×