Nu o recunoști! Cum arată Monica Anghel, după ce a slăbit 30 de kilograme

Publicat: 22 nov. 2022, 12:19 Autor: Camelia Vedete

Cum arată Monica Anghel, după ce a slăbit 30 de kilograme. Monica Anghel și-a dat un restart corpului și a reușit să slăbească 30 de kilograme. Acum, artista este de nerecunoscut.

Monica Anghel are o siluetă de vis după ce a slăbit 30 de kilograme. De curând, în cadrul unui interviu, vedeta mărturisea că încă are mare grijă la ce mănâncă. De asemenea, artista a spus de multe ori că nu o deranja felul în care arăta înainte și că a slăbit de nevoie, din cauza problemelor de sănătate pe care le avea.

Cum arată Monica Anghel, după ce a slăbit 30 de kilograme

Lupta cu kilogramele în plus a fost o problemă cu care Monica Anghel s-a confruntat foarte multă vreme. Vedeta spunea că nu a slăbit pentru că nu era mulțumită de felul în care arăta ci a fost nevoită să slăbească din cauza unor probleme de sănătate.

„Foarte mulți au spus că mi-am tăiat stomacul. Nu, nu mi-am tăiat stomacul pentru că dacă aș fi făcut lucrul acesta, aș fi recunoscut lucrul acesta pentru că știți foarte bine că sunt un om foarte deschis și vorbesc despre tot. M-am operat pe coloană și mi-a spus domnul doctor Marius Catană, cel care m-a operat, că trebuie să slăbesc. Eu toată viața mea am fost grasă, nu am avut niciun fel de problemă cu aspectul meu fizic, mă plăceam și înainte, doar că din acel moment m-am gândit că trebuie să slăbesc și că sunt nevoită să slăbesc pentru a putea fi sănătoasă, pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru profesia mea, pentru tot”, spunea Monica Anghel în urmă cu ceva vreme.

”Nu trebuie neapărat să mergem la sală…”

Cum a reușit? Voința, sportul și un regim alimentar disociat au fost rețeta perfectă cu ajutorul căreia și-a schimbat radical viața. Vedeta a mărturisit că un rol decisiv l-a avut și psihologul care a consiliat-o în toată această perioadă. Anul acesta va împlini 51 de ani, dar mărturisește că sportul nu mai lipsește din rutina ei.

Nu trebuie neapărat să mergem la sală, putem să facem mișcare în aer liber. Putem să mergem în parc sau să mergem într-o pădure. Anul acesta împlinesc 51 de ani și nu e vorba despre frumusețe, este vorba despre sănătate și bucuria de a trăi„, a relatat artista în cadrul unei emisiuni TV.

„Până la ora asta am mâncat 5 curmale. Am băut o cafea, fără lapte și zahăr, și un ceai. Pe la ora 16:30 trebuie să mănânc un pește la grătar, cu niște fasole verde, cu niște roșioare și un cățel de usturoi. După plec la sală cu Aviv. După vin acasă și mai beau un ceai. Sunt zile în care mai fac și fasting de 24 de ore.

Când merg la sală fac greutăți și cardio. Nu pot să ridic mai mult de 25 de kilograme, pentru că am fost operată pe coloană. Dacă nu merg la sală, fac acasă.

Este un stil de viață, procesul de slăbire a fost într-un an și trei luni. A fost foarte important în acest proces de schimbare și psihologul pe care l-am avut”, a declarat cântăreața.

Publicat: 22 nov. 2022, 12:19 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×