Apoape că nu o mai recunoști! Cum arată Monica Anghel după ce a slăbit 30 de kilograme! ”Nu trebuie neapărat să mergem la sală…”

Publicat: 15 feb. 2022, 14:58 Autor: Maria Apostol Vedete

Monica Anghel și-a schimbat radical stilul de viață, iar asta i-a adus numai beneficii pentru siluetă. În tot acest proces de transformare ea a avut și sprijinul unui psiholog. 

În ultimii doi ani, Monica Anghel a surprins publicul cu aparițiile ei, după ce a reușit să slăbească 30 de kilograme. A fost o provocare dificilă, mai ales că problemele cu greutatea i-au dat mereu de furcă.

Cum a reușit? Voința, sportul și un regim alimentar disociat au fost rețeta perfectă cu ajutorul căreia și-a schimbat radical viața. Vedeta a mărturisit că un rol decisiv l-a avut și psihologul care a consiliat-o în toată această perioadă. Anul acesta va împlini 51 de ani, dar mărturisește că sportul nu mai lipsește din rutina ei.

Nu trebuie neapărat să mergem la sală, putem să facem mișcare în aer liber. Putem să mergem în parc sau să mergem într-o pădure. Anul acesta împlinesc 51 de ani și nu e vorba despre frumusețe, este vorba despre sănătate și bucuria de a trăi„, a relatat artista în cadrul unei emisiuni TV.

Cum arată acum meniul Monicăi Anghel?

Până la ora asta am mâncat 5 curmale. Am băut o cafea, fără lapte și zahăr, și un ceai. Pe la ora 16:30 trebuie să mănânc un pește la grătar, cu niște fasole verde, cu niște roșioare și un cățel de usturoi. După plec la sală cu Aviv. După vin acasă și mai beau un ceai. Sunt zile în care mai fac și fasting de 24 de ore.

Când merg la sală fac greutăți și cardio. Nu pot să ridic mai mult de 25 de kilograme, pentru că am fost operată pe coloană. Dacă nu merg la sală, fac acasă.

Este un stil de viață, procesul de slăbire a fost într-un an și trei luni. A fost foarte important în acest proces de schimbare și psihologul pe care l-am avut”, a declarat cântăreața.

Monica Anghel, luată în ”colimator” de Diana Șoșoacă

Monica Anghel a vorbit despre momentul în care a imitat-o pe senatoarea Diana Şoşoacă într-o emisiune TV.

Întrebată cine i-a propus această idee, Monica Anghel spus:

Evident că Toni Grecu. De altfel, pe Diana Șoșoacă am și cunoscut-o și, din fericire, este o persoană cu foarte mult umor.
Mi-a trimis mesaj şi mi-a spus că s-a distrat copios şi mi-a spus: băi, te felicit, întradevăr semeni cu mine„, a spus Monica Anghel la emisiunea „De-a Viaţa ascunselea” de la Antena 3.

Publicat: 15 feb. 2022, 14:58 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă