Cine sunt și cum arată părinții Monicăi Anghel. Ce legături a avut familia ei cu Regele Mihai

Publicat: 20 Mar. 2020, 10:00 Vedete
Cine sunt și cum arată părinții Monicăi Anghel. Ce legături a avut familia ei cu Regele Mihai

Monica Anghel este, fără îndoială, una dintre cele mai iubite artiste din țara noastră. Puțini știu însă cum arată părinții ei și faptul că vedeta se trage dintr-o familie care a fost în strânsă legătură cu Regele Mihai.

Bunicul Monicăi Anghel, sculptorul Regelui Mihai

Monica Anghel este prezentă pe scena românească de 35 de ani și cântecele sale au încântat generații întregi. Am aflat și de la cine a moștenit talentul pentru artă. Vedeta provine dintr-o familie de artiști, fiecare pe alt domeniu. De exemplu, bunicul Monicăi Anghel a fost sculptor. Dar nu unul oarecare. Acesta a fost chiar sculptorul personal al Regelui Mihai.

În plus, și tatăl artistei a continuat tradiția și a moștenit pasiunea pentru sculptură. Nici fratele Monicăi Anghel nu a stat departe de artă. Alexandru este pictor. În ceea ce o privește pe mama sa, aceasta s-a îndreptat către un alt domeniu. Ce-i drept, și acesta are legătură cu arta. Mama vedetei este designer vestimentar.

Așa cum este și normal, Monica Anghel este foarte mândră de părinții săi și a postat câteva poze cu aceștia pe o rețea de socializare. Trecuți de 70 de ani, mama și tatăl vedetei arată extraordinar și nu-și trădează vârsta.

Monica Anghel, superbă la aproape 50 de ani

Pe 1 iunie, Monica Anghel va împlini vârsta de 49 de ani, dar artista este într-o formă de zile mari. După ce a slăbit nu mai puțin de 30 de kilograme, vedeta arată senzațional. Aceasta a avut nevoie de 8 luni de zile pentru a scăpa de surplusul de kilograme. Monica Anghel a luat decizia de a slăbi după ce în 2017 a avut probleme de sănătate. Aceasta a suferit o dublă hernie de disc și a avut o pareză la piciorul drept.

A fost nevoită să se opereze și după aceea a început ușor, ușor să adopte un stil de viață sănătos. Vedeta a dezvăluit și secretul prin care a slăbit atât de mult. Și-a schimbat alimentația și a învățat să combine corect alimentele. În plus, s-a apucat și de sport. La toate acestea, artista a adăugat și tratamentele de remodelare corporală din saloanele specializate. Ce-i drept, rezultatul este fabulos, ceea ce înseamnă că toate eforturile au meritat din plin.

Monica Anghel este împlinită și în plan personal. Este căsătorită de 10 ani cu Marian Caraivan. Cei doi au împreună un băiat, Aviv, în vârstă de 9 ani. Soțul vedetei nu are legătură cu viața de artist. Acesta este inspector de securitate la aeroport.

Publicat: 20 Mar. 2020, 10:00 Vedete
Pe aceeași temă