Dezvăluire despre viața Prințesei Diana: de ce nu mai dorea să se mărite cu Prințul Charles

Publicat: 17 feb. 2021, 14:34 Autor: Andreea Voicu Vedete

Au trecut 23 de ani de la moartea Prințesei Diana, iar de atunci apar din ce în ce mai multe informații despre viața acesteia. Care a fost motivul pentru care ”Prințesa Inimilor” nu ar mai fi dorit să se mărite cu Prințul Charles.

O informație vine din partea astrologului Prințesei Diana, Penny Thornton, cel care a și dezvăluit de ce aceasta nu și-ar mai fi dorit să se mărite cu Prințul Charles. În ”The Diana Interview: Revenge of a Princess”, astrologul a făcut mărturisiri. Prințul Charles i-ar fi spus acesteia că nu ar iubi-o, arată Verdict.

„Unul dintre cele mai șocante lucruri pe care Diana mi le-a zis a fost faptul că, cu o seară înainte de nuntă, Charles i-a spus că nu o iubește. Cred că el nu a vrut să meargă la nuntă pe o premisă falsă. A fost devastator pentru Diana. Nu a vrut să participe la nuntă în acel moment. S-a gândit să nu meargă la nuntă”, a spus astrologul.

Cine este marea iubire a Prinţului Charles?

Marea iubire a Prințului Charles nu a fost regretata Diana, și nici cea care a ajuns să îi devina cea de-a doua soție, Camilla Parker. Moștenitorul coroanei britanice ar fi avut o altă amantă, una despre care a spus întotdeauna că este singura care l-a înțeles.

Dale Tryon este femeia pentru care Charles a avut o mare slăbiciunea. Ea a fost căsătorită cu Lord Anthony Tryon, unul dintre cei mai buni prieteni ai Prințului. Dale a fost atât de îndrăgostită de Charles încât și-a botezat și băiatul cu numele moștenitorului coroanei britanice. Aceasta a murit în anul 1977, la trei luni de la moartea Prințesei Diana.

„Acest lucru nu a fost niciodată dovedit, iar Tryon a negat întotdeauna zvonurile, mai ales că Charles împărţea momente de romantism şi cu Camilla”, a completat o sursă din anturajul familiei regale.

Sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 17 feb. 2021, 14:34 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă