Detaliile care acum s-au aflat! Ce spunea Prințesa Diana despre Prințul Charles: ”Nu a primit niciodată dragoste de la părinți”

Publicat: 12 Feb. 2021, 08:54 Vedete

Au trecut 23 de ani de la moartea Prințesei Diana. În data de 31 august 1997, aceasta a suferit un accident rutier, în timp ce ea și Dodi al Fayed, fiul milionarului Mohammed al Fayed, erau urmăriți de paparazzi pe motociclete. Odată cu moartea Prințesei Diana, multe detalii din viața personală au ieșit la suprafață.

Într-o carte publicată de Ingrid Seward, biograf, s-au aflat noi detalii despre Prințul Charles, fiul Prințului Philip. În carte s-a dezvăluit un lucru despre Prințul Charles, relatat chiar de către Prințesa Diana, înainte de moarte. Biograful a vorbit cu Prințesa Diana despre ”problema” pe care Prințul Charles o avea și cum le-a afectat căsnicia de-a lungul timpului. Este vorba despre lipsa de afecțiune din copilărie a Prințului. Educația pe care Prințul Charles ar fi primit-o arăta incapacitatea de a oferi afecțiune fizică: „Diana a spus că dacă Charles ar fi crescut normal, el ar fi fost capabil să se descurce cu emoțiile lui și ale ei”, arată Verdict.ro.

Prințul Charles nu oferea îmbrățișări, ci o strângere de mână.

”În schimb, după cum a zis ea, sentimentele i-au fost sufocate la naștere. Potrivit ei, el nu a primit niciodată dragoste de la părinți. Doar bonele lui i-au arătat afecțiune, dar acest lucru, după cum a explicat chiar Diana, nu a fost același lucru cu a fi sărutat și mângâiat de părinții tăi, ceea ce Charles nu a experimentat niciodată. Când se întâlnea cu ei, nu se îmbrățișau, doar își scuturau mâna”, a zis biograful Ingrid Seward.

Cine este marea iubire a Prinţului Charles?

Marea iubire a Prințului Charles nu a fost regretata Diana, și nici cea care a ajuns să îi devina cea de-a doua soție, Camilla Parker. Moștenitorul coroanei britanice ar fi avut o altă amantă, una despre care a spus întotdeauna că este singura care l-a înțeles.

Dale Tryon este femeia pentru care Charles a avut o mare slăbiciunea. Ea a fost căsătorită cu Lord Anthony Tryon, unul dintre cei mai buni prieteni ai Prințului. Dale a fost atât de îndrăgostită de Charles încât și-a botezat și băiatul cu numele moștenitorului coroanei britanice. Aceasta a murit în anul 1977, la trei luni de la moartea Prințesei Diana.

„Acest lucru nu a fost niciodată dovedit, iar Tryon a negat întotdeauna zvonurile, mai ales că Charles împărţea momente de romantism şi cu Camilla”, a completat o sursă din anturajul familiei regale.

Sursă foto: arhivă Ciao.ro

Publicat: 12 Feb. 2021, 08:54 Vedete
Pe aceeași temă