Cine este marea iubire a Prinţului Charles? Nu este vorba de Lady Diana sau Camilla Parker Bowles

Publicat: 06 Mar. 2020, 10:25 News

Marea iubire a Prințului Charles nu a fost regretata Diana, și nici cea care a ajuns să îi devina cea de-a doua soție, Camilla Parker. Moștenitorul coroanei britanice ar fi avut o altă amantă, una despre care a spus întotdeauna că este singura care l-a înțeles.

Deși au rămas mulți ani secrete foarte bine păzite, se știe de foarte mult timp că Prințesa Diana și Camilla Parker nu au fost singurele femei din viața lui Charles. Acesta s-a iubit nespus de mult cu o altă personalitate, cunoscută în cercurile înalte, din lumea bună a Angliei.

Dale Tryon este femeia pentru care Charles a avut o mare slăbiciunea. Ea a fost căsătorită cu Lord Anthony Tryon, unul dintre cei mai buni prieteni ai Prințului.

„Acest lucru nu a fost niciodată dovedit, iar Tryon a negat întotdeauna zvonurile, mai ales că Charles împărţea momente de romantism şi cu Camilla”, a completat o sursă din anturajul familiei regale.

Dale a fost atât de îndrăgostită de Charles încât și-a botezat și băiatul cu numele moștenitorului coroanei britanice. Aceasta a murit în anul 1977, la trei luni de la moartea Prințesei Diana.

Conversaţii intime între Camilla şi Charles

Printesa Diana sustinea ca amanta Camilla Parker era extrem de vulgara. Aceasta vorbea porcos cu Printul Charles. Informatiile au fost facute publice in timpul unui interviu de 12 ore, care a fost difuzat de Channel 4. A fost acordat de Printesa Inimilor la 3 luni de la despartirea de sotul ei.

In ianuarie 1993, un ziar din Anglia a publicat stenogramele unei conversatii telefonice. Era a lui Charles si era adresata Camillei Parker, amanta despre care tot palatul stia. Conversatia a fost purtata la o luna dupa ce Charles si Diana au anuntat ca se despart.

”Aş vrea să fiu deasupra ta, jos şi sus, în şi afară. În mod special, înăutru şi afară. (…) Am nevoie de mai multe ori pe săptămână. Aş vrea să trăiesc în pantaloni sau ceva. Mi-ar fi mult mai uşor. Să mă transform într-un ”Tampax” (absorbant).”, i-ar fi zis Charles.

Camilla Parker a replicat: ”Oh, Charles eşti un idiot. Ce idee minunată!”

Conversatia a ajuns la urechile Printesei Diana: ”Este pur şi simplu bolnav”, a spus ea despre fostul ei sot.

Publicat: 06 Mar. 2020, 10:25 News
Pe aceeași temă