Dependenta de jocuri video atinge un nou nivel! O mama a fost filmata cand isi hraneste fiul, in timpul unui maraton, ca baiatul sa nu moara VIDEO

Publicat: 09 Mar. 2019, 10:25 Parenting

Dependenta de jocuri video a devenit o problema reala, de foarte multi ani. Parintii din intreaga lume se confrunta cu asa ceva, dar uneori lucrurile nu sunt ok.

Un astfel de exemplu, in care dependenta de jocuri video devine nociva, s-a petrecut de curand. O mama a inceput sa isi hraneasca fiul cand baiatul se afla intr-un maraton, in retea, si nu voia se desprinda de calculator.

De frica, femeia a inceput sa il hraneasca pe baiat. Se gandea ca daca nu mananca ar putea sa moara astfel de foame si epuizare. Imaginile au ajuns in mediul online, spre groaza parintilor care se confrunta zilnic cu asa ceva. Multi internauti au criticat-o pe femeie, pentru comportamentul sau, mai ales ca in multe astfel de situatii, cei mici nu stiu pe cont propriu cand sa se opreasca din jucat.

Dependenta de jocuri video a ajuns sa fie catalogata de catre specialisti chiar ca o afectiune mintala. Cand se manifesta la copii, ajunge sa devina o problema grava, potrivit descopera.ro. In filmuletul cu pricina, lucrurile s-au petrecut intr-un internet cafe din orasul Nueva Ecija, in Filipine.

Continuarea articolului »

Publicat: 09 Mar. 2019, 10:25 Parenting
Pe aceeași temă