Dependenta de jocuri video atinge un nou nivel! O mama a fost filmata cand isi hraneste fiul, in timpul unui maraton, ca baiatul sa nu moara VIDEO

Publicat: 09 mart. 2019, 10:25 Autor: madalina m. Parenting

Dependenta de jocuri video a devenit o problema reala, de foarte multi ani. Parintii din intreaga lume se confrunta cu asa ceva, dar uneori lucrurile nu sunt ok.

Un astfel de exemplu, in care dependenta de jocuri video devine nociva, s-a petrecut de curand. O mama a inceput sa isi hraneasca fiul cand baiatul se afla intr-un maraton, in retea, si nu voia se desprinda de calculator.

De frica, femeia a inceput sa il hraneasca pe baiat. Se gandea ca daca nu mananca ar putea sa moara astfel de foame si epuizare. Imaginile au ajuns in mediul online, spre groaza parintilor care se confrunta zilnic cu asa ceva. Multi internauti au criticat-o pe femeie, pentru comportamentul sau, mai ales ca in multe astfel de situatii, cei mici nu stiu pe cont propriu cand sa se opreasca din jucat.

Dependenta de jocuri video a ajuns sa fie catalogata de catre specialisti chiar ca o afectiune mintala. Cand se manifesta la copii, ajunge sa devina o problema grava, potrivit descopera.ro. In filmuletul cu pricina, lucrurile s-au petrecut intr-un internet cafe din orasul Nueva Ecija, in Filipine.

Dependenta de jocuri video atinge un nou nivel

Filmarea a devenit virala si in imagini poate fi observata o mama care isi hraneste baiatul, cat copilul se joaca nestingherit pe calculator. S-ar parea ca acesta se afla intr-un maraton de 48 de ore. Ingrijorata si neputincioasa in fata acestor momente socante, femeia pe nume Lilybeth Marvel poate fi auzita cum spune „saracul meu copil, ia si mananca”.

In varsta de 37 de ani si de meserie maseur terapeutic, mama copilului dependent de jocurile pe calculator il mai intreaba pe acesta daca are nevoie la toaleta. In plus, ii arata ca niste vitamine, pe care bunica lui i le-ar fi trimis, batrana fiind la fel de ingrijorata pentru soarta baiatului.

De asemenea, acest exemplu de cat de distructiva poate fi dependenta de jocuri video a reusit doar sa socheze. Copilul de 13 ani se distreaza cat este hranit de mama lui, ca un bebelus. Totodata, micutul Carlito Garcia isi facuse si un obicei din a chiuli de la scoala pentru a merge sa se joace pe calculator. El obisnuia sa intre in sesiuni care durau si cateva zile, in jocuri de tipul „Battle Royale„, care sunt foarte la moda acum.

Publicat: 09 mart. 2019, 10:25 Autor: madalina m. Parenting
Pe aceeași temă