Scene de groaza la un turneu de jocuri video! Un participant a luat-o razna cand a aflat ca a pierdut si si-a impuscat mortal adeversarii. VIDEO

Publicat: 28 aug. 2018, 10:36 Autor: madalina m. Life

Un turneu de jocuri video s-a transformat rapid intr-un film horror.

Trei participanti de la acel turneu de jocuri video au murit, dupa ce au fost impuscati. Cel care se face responsabil de toate acestea a fost David Katz. Tanarul s-a sinucis dupa ce a comis faptele infioratoare.

Totul s-a petrecut duminica, intr-un mall din Jacksonville, in Florida, Statele Unite ale Americii. Acolo a avut loc evenimentul care i-a adunat pe impatimitii de jocuri pe calculator. Ceilalti participanti au avut un soc atunci cand au vazut ca tanarul scoate un pistol si incepe sa traga.

turneu de jocuri video

In urma episodului socant, 3 persoane au murit, iar alte 11 au fost duse de urgenta la spital. Atacatorul pe nume David Katz a fost furios ca a pierdut in cadrul acelui turneu de jocuri video si a scos un pistol ca sa se razbune.

Dupa ce atacul armat s-a sfarsit, tanarul si-a pus capat zilelor si s-a impuscat in cap. „Impuscaturi in Jacksonville Landing. Feriti-va de aceasta zona. Nu este sigura. Stati deoparte!”, a transmis seriful din Jacksonville pe Twitter.

Majoritatea celor care au fost raniti au fost copii, informeaza surse oficiale ale Politiei din Statele Unite. Atacul armat a avut loc intr-un bar din acel centru comercial, iar in apropiere se aflau si mai multe restaurante pline cu oameni.

Tinerii participau la un turneu de jocuri video, organizat in mod gratuit. Totul a fost transmis in direct pe Twitch, o retea online pentru impatimitii de jocuri pe calculator, detinuta de Amazon.

Intr-un filmulet postat pe retelele sociale a fost surprins si momentul atacului. Pe ecran s-a putut vedea un meci virtual de fotbal american si intr-un colt imaginea a doi jucatori. La un moment dat, pe pieptul jucatorului care purta un tricou rosu s-a putut vedea un punct luminos.

Imaginea s-a intrerupt atunci cand au inceput sa se ajuda impuscaturi si tipetele persoanelor ranite de gloante. Atacatorul a fost David Katz, de 24 de ani, care si-a scos pistolul de nervi ca a pierdut in cadrul acelui turneu de jocuri video.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 28 aug. 2018, 10:36 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă
×