Delia, dezvăluiri nemaiştiute despre viaţa sa. De ce a plecat artista de acasă la 18 ani

Publicat: 22 May. 2021, 13:54 Vedete

Delia este fără doar şi poate una dintre cele mai apreciate artiste din România. Deşi este cunoscută de milioane de oameni, puţini sunt cei care ştiu detalii din copilăria vedetei. Recent, în cadrul unui interviu, cântăreaţa a povestit că la vârsta de 18 ani a luat decizia de a pleca de acasă.

În urmă cu câteva zile. Delia a fost invitată la primul podcast realizat de Andra, soția lui Cătălin Măruță, acolo unde a făcut declaraţii nemaiştiute din viaţa sa.

Printre multe poveşti, Delia a dezvăluit că la vârsta de 18 ani a decis să plece de acasă, după o ceartă cu mama sa.

“Eu nu aş vrea să fiu un părinte cum erau părinţii mei, spartani. Erau prea autoritari, aşa era pe atunci. Mă certau din orice, pentru o notă la şcoală, orice. Bine că şi eu minţeam uneori. La 18 ani am plecat de acasă. M-a enervat mama. Era cu chestii din alea, să fii la opt acasă. Mergeam şi eu la un film, la o întâlnire. Nu făceam chestii rele. Dar când am făcut 18 ani am zis: gata nu se mai poate, vreau să fac ce vreau”, a dezvăluit vedeta un episod neştiut din adolescenţa ei. Mi-am făcut bagajele de faţă cu ea şi am ieşit pe uşă, dar am uitat să-mi iau banii. Aveam nişte bani strânşi de la concerte, îi pusesem eu deoparte. M-am întors după ei. Am stat o lună cu chirie şi m-a sunat mama să mă întorc că vorbesc vecinii aiurea”, a mărturisit cântăreața, notează click.ro.

Ce spune artista despre copii

Delia formează un cuplu cu Răzvan Munteanu de câţiva ani, însă cei doi nu au copii împreună. Deşi nu vorbeşte prea des despre acest subiect, vedeta a mărturisit că și-ar dori să aibă o fetiță.

”Am frici! Mi-e teamă, dar mi-aş dori o fetiţă! E o lume nesigură, nu-mi place lumea în care trăim. Să aduci pe lume un suflet nevinovat în nebunia asta, pe care o trăim cu toţii, nu mi se pare prea ok. Am multe temeri, deşi cred că aş fi o mamă extraordinară. Îmi dau un răgaz cât se mai poate“, a spus Delia.

Despre partenerul ei de viață, Delia a dezvăluit: „Eu cu Răzvan nu suntem romantici, nu ne spunem te iubesc, nu suntem siropoşi, suntem mai degrabă o echipă”.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 22 May. 2021, 13:54 Vedete
Pe aceeași temă