Delia, declaraţii sincere despre soţul său, Răzvan Munteanu: ”A venit în viața mea fix când trebuia”

Publicat: 18 May. 2021, 10:07 Vedete

Delia are o relaţie de zece ani cu Răzvan Munteanu, iar de opt sunt căsătoriţi. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi din ţară, iar recent în cadrul unui interviu, artista a dezvăluit cum s-au cunoscut. Mai mult, vedeta a vorbit și despre momentul în care va deveni mamă.

Delia formează un cuplu cu Răzvan Munteanu, care îi este și manager. Cei doi nu au copii, iar de-a lungul timpului s-a vorbit destul de mult pe tema acestui subiect.

Andra, soţia lui Cătălin Măruţă a invitat-o recent pe Delia la podcast-ul său, acolo unde jurata de la iUmor a făcut dezvăluiri nemaiştiute despre căsnicia sa.

”Da, mi-am găsit stabilitatea”

Delia are o relaţie frumoasă şi recunoaşte că alături de Răzvan Munteanu şi-a găsit liniştea.

”El este familia mea, numeroasă, pentru că noi avem multe personalități. Este familia mea! A venit în viața mea fix când trebuia și ne-am ciocnit în momentul potrivit. Ca două roci puternice, ca două pietre tari. M-a ajutat, pentru că a simțit că poate să facă asta și eu am simțit că sunt în siguranță cu el, pentru că eram într-o perioadă așa, în care totul era o nebuloasă. Da, mi-am găsit stabilitatea. E bine ca echilibrul tău și stabilitatea să nu depindă în totalitate de nimeni și ajungi la asta prin tot felul de experiențe”, a spus Delia, citată de spynews.ro.

De asemenea, Delia a vorbit şi despre cel mai discutat subiect legat de viaţa sa, mai exact momentul în care va deveni mamă.

”Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte… Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc”, a aspus artista, potrivit wowbiz.ro.

”Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani”, a mai spus vedeta.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 18 May. 2021, 10:07 Vedete
Pe aceeași temă