Delia a umilit-o pe Eliza Natanticu în fața colegilor: „De atunci nici noi nu mai întrebăm”

Publicat: 16 mart. 2023, 11:28 Autor: Camelia Vedete

Delia a umilit-o pe Eliza Natanticu în fața colegilor. Toată povestea a fost spusă de Răzvan Simion la „Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

În emisiunea de astăzi, 16 martie 2023, Răzvan și Dani au avut invitată o specialistă în creșterea și responsabilizarea copiilor. După ce aceasta a explicat cum se educă de la vârste fragede cei mici, Ramona Olaru a întrebat-o dacă este însărcinată și când trebuie să nască. Invitata a mărturisit că da, așteaptă un bebeluș și că va naște în luna iulie.

Delia a umilit-o pe Eliza Natanticu în fața colegilor

Atunci, Răzvan Simion și-a adus aminte de o poveste care s-a întâmplat în culisele emisiunii „X Factor” de la Antena 1.

„Eram toți în backstage la X Factor și auzim cum Delia îi spune Elizei Natanticu: ‘Felicitări! În câte luni ești?’ Atunci Lizi râzând i-a răspuns că nu este însărcinată, a luat doar câteva kilograme în plus. De atunci noi nu mai întrebăm pe nimeni, chiar dacă este cât se poate de evident că femeia este însărcinată”, a spus Răzvan Simion la „Neața cu Răzvan și Dani”.

De ce nu vrea Delia copii!

Delia și-a pus în cap toate mămicile din România în numai câteva zile. Artista a răspuns la cea mai fierbinte întrebare cu privire la faptul că nu face copii.

Delia a fost sinceră cu fanii ei și le-a oferit răspunsul la întrebarea pe care o primește de foarte mult timp. Artista a recunoscut de ce nu vrea să facă și ea copii ca alte femei. Ei bine, răspunsul ei a adus cu el multe comentarii negative atât în rândul fanilor, cât și în rândul altor vedete.

„Deci, vrei complicații? Fă un copil!”

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți.

Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

Răspunsul care a înfuriat toată România

Delia Matache a oferit un nou răspuns la această întrebare controversată. Jurata de la iUmor a postat pe rețelele de socializare personale un nou mesaj destul de evident, care răspunde la întrebarea pusă de fanii ei.

„Eu nu mai pot cu oamenii care au o obsesie crâncenă și anume întrebarea care le macină sfincterul gândurilor „de ce nu are x copii?”. Nu cred că există o lipsă de bun simț mai crasă decât intrarea asta cu bocancii în intimitatea cuiva, în spațiul discret al unei ființe umane că nu mai poate Gigel să doarmă noaptea că X nu are copii, de parcă e scris undeva că toți trebuie să fie părinți.”

Delia a continuat: „Unii nu își doresc, cel puțin momentan, alții nu au o situație financiară ok după calculele lor, alții străbat lumea în lung și-n lat și nu vor altundeva. Motive sunt nelimitate, dar curiozitatea asta a românașului de prispă e sub orice critică. O viață aveți, dar vă preocupă altele. Trist”, scrie în postarea artistei.

Publicat: 16 mart. 2023, 11:28 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă