Fosta dansatoare a Deliei, dezvăluiri din culise: „Își dorește copii. A fost judecată fără să se știe motivul”

Publicat: 27 mart. 2023, 11:05 Autor: Camelia Vedete

Fosta dansatoare a Deliei a făcut dezvăluiri din culise. Andreea Popescu a spus că artista își dorește copii și că a fost judecată foarte aspru fără să se știe motivul.

Andreea Popescu se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea copil, iar recent a vorbit despre relația pe care o are cu Delia. Bruneta a făcut parte din trupa de dans a Deliei, iar cele două au avut o relație frumoasă de prietenie.

Fosta dansatoare a Deliei, dezvăluiri din culise

După ce a devenit mamă, Andreea Popescu s-a retras de pe scenă, iar acum a vorbit despre criticile care i s-au adus Deliei pentru că nu a devenit mamă până acum.

Delia vrea copii. Eu știu mai bine, Delia este o persoană care s-ar descurca foarte bine și ar fi o mamă minunată. Sunt sigură de acest lucru. Dumnezeu la timpul lor le dă pe toate. Să nu credeți că nu-și dorește, știu că ea își dorește lucrul acesta!

„Își dorește copii. A fost judecată fără să se știe motivul”

Știu că au fost discuții mari pe tema asta. A fost judecată foarte greșit și foarte aspru, fără să se știe cazul și motivul. Nici nu a vrut să vorbească niciodată despre motiv, pentru că s-a săturat de această întrebare de 20 ani. Și atunci când nu se întâmplă și lumea vine și te întreabă spui numai așa ca să le închizi gura și să închizi subiectul pentru că deja este sătulă de acest subiect. Dar, eu știu mai bine. Din păcate, lumea a judecat-o foarte greșit din punctul acesta de vedere. Nu este nimic real!”, a declarat Andreea Popescu pentru Click!

Delia Matache, în vârstă de 41 de ani este căsătorită cu Răzvan Munteanu din anul 2012. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate astea, vedeta a fost întrebată deseori de ce nu a devenit mamă până în prezent, iar Delia a decis să le răspundă fanilor său printr-un video pe TikTok. Însă, mesajul cântăreței a stârnit reacții acide.

De ce nu vrea Delia copii! Răspunsul care a înfuriat toată România

Delia și-a pus în cap toate mămicile din România în numai câteva zile. Artista a răspuns la cea mai fierbinte întrebare cu privire la faptul că nu face copii.

Delia a fost sinceră cu fanii ei și le-a oferit răspunsul la întrebarea pe care o primește de foarte mult timp. Artista a recunoscut de ce nu vrea să facă și ea copii ca alte femei. Ei bine, răspunsul ei a adus cu el multe comentarii negative atât în rândul fanilor, cât și în rândul altor vedete.

„Deci, vrei complicații? Fă un copil!”

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți.

Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

Fosta dansatoare a Deliei. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare. Citește tot articolul aici.

Publicat: 27 mart. 2023, 11:05 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×