VIDEO Imaginile pe care Delia le vrea șterse! Cum arăta artista atunci când încă era elevă de liceu!

Publicat: 09 Oct. 2020, 08:50 Vedete

Delia este o vedetă extrem de iubită în România, cu apariții extravagante, ținute inedite și look-uri cât mai riscante, prezentând mereu câte ceva nou. Dacă acum este un adevărat trend setter în ceea ce privește moda, în urmă cu aproape 20 de ani, atunci când a devenit cunoscută publicului autohton, ca solistă a trupei N&D, stilul său era complet diferit, iar unele imagini, cu siguranță, Delia le-ar vrea șterse.

Fără inhibiții, Delia poza și se îmbrăca în ținute extrem de provocatoare, ținute ce nu au nicio legătură cu stilul său din prezent, mult mai elaborat și personal. Însă, ce s-a păstrat la Delia, chiar peste cei 20 de ani, este pasiunea pentru muzică și plăcerea și ușurința cu care cântă.

Muzica, cea mai mare pasiune a Deliei

În 1999, pe când avea doar 17 ani, Delia își făcea debutul în industria muzicală românească. Atunci se înființa trupa N&D, care a devenit celebră după trecerea anilor. Delia cânta alături de Nick, iar cei doi au avut un succes răsunător. Piesele lor s-au aflat pe primele locuri în topurile muzicale ani de-a rândul. Chiar și acum, câteva dintre hiturile N&D sunt ascultate de fanii mai nostalgici.

În 2003, cariera Deliei avea să se schimbe total. Artista a decis să înceapă o carieră solo, iar lucrurile au mers pe o pantă ascendentă. Chiar și acum, după 17 ani, Delia este în continuare una dintre cele mai ascultate și îndrăgite cântărețe din țara noastră. Nimic nu este însă întâmplător. Muzica a fost dintotdeauna marea pasiune a Deliei. Încă de mic copil, aceasta și-a arătat calitățile vocale cu fiecare ocazie pe care a avut-o.

A studiat la liceul de Muzică ”Dinu Lipatti”, din capitală, unde a făcut cursuri de pian. De asemenea, Delia a învățat să cânte și la flaut. Studiile muzicale nu s-au oprit aici. Îndrăgita cântăreață a urmat cursurile Conservatorului.

 

Publicat: 09 Oct. 2020, 08:50 Vedete
Pe aceeași temă