Ce spune Delia despre fostele relații ale soțului său: ”Singura serioasă a fost cea cu Andreea Marin”

Publicat: 03 Feb. 2021, 14:05 Vedete

Delia și Răzvan Munteanu formează de câțiva ani unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Înainte de a se căsători cu celebra blondă, partenerul acesteia a avut o relație cu Andreea Marin. Delia a făcut dezvăluiri incredibile despre relația celor doi.

În urmă cu ceva timp, artista a dezvăluit faptul că nu a fost niciodată geloasă pe fostele relații ale soțului său. Din declarațiile blondei reiese faptul că cea mai serioasă a fost relația cu Andreea marin care a început undeva prin 2004.

„Stiu de fostele relatii ale lui Razvan, ma rog, singura serioasa fiind cea cu Andreea Marin, dar nu imi fac probleme din aceasta cauza”, a spus Delia pentru revista Star, potrivit cancan.ro

Se pare că Andreea Marin și Răzvan Munteanu s-ar fi cunoscut în 2004, la Festivalul „Cerbul de Aur” de la Brașov. Atunci, celebra prezentatoare TV l-a întâlnit pe actualul iubit al Deliei care avea 27 de ani, cu 3 ani mai puțin decât Andreea. Deși relația lor a fost una serioasa, din nefericire cuplul lor nu a rezistat mult timp.

Delia a dezvăluit secretul celor 10 ani de relație alături de Răzvan

De-a lungul timpului, mulţi s-au întrebat care este secretul căsniciei frumoase și de durată pe care Delia și Răzvan o au.

Recent, într-un interviu, frumoasa artistă a decis să dea cărțile pe față și să spună adevărul. Jurata de la ”IUmor” a dezvăluit faptul că unul dintre lucrurile care i-au făcut să reziste este spontaneitatea şi naturaleţea.

„Suntem… naturali. Facem ce simțim, când simțim, spontan”, a spus Delia.

Totodată, cântăreaţa a explicat că neîţelegerile în cuplu nu prea există:  „Depinde, e de la caz la caz. Oricum, în general, nu ne prea certăm”

De ce nu a făcut artista un copil

„Sunt prea tânără şi prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îţi dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoţii mei şi îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aş putea, aş lua cu linguriţa doar partea frumoasă din viaţă şi i-aş da-o copilului meu, dar ştiu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viaţă curată într-o lume care nu e aşa. Cumva, aş crea încă o problemă Universului”, mărturisea artista acum ceva timp într-un interviu pentru Revista Unica.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 03 Feb. 2021, 14:05 Vedete
Pe aceeași temă