Delia, schimbare radicală de look în vacanță. Artista și-a surprins fanii

Publicat: 07 ian. 2021, 13:08 Autor: Elena Vedete
Delia, schimbare radicală de look în vacanță. Artista și-a surprins fanii

Delia se bucură în această perioadă de o vacanță în Mexic, iar fotgrafiile postate de aceasta au scos la iveală noua schimbare de look.

Delia ne-a obișnuit deja cu aparițiile ei excentrice și schimbările de look neașteptate. De această dată, artista s-a fotografiat în Mexic, locul unde a descoperit peisaje inedite. Fotografiile de la ruinele maiașe postate recent de frumoasa cântăreață au strâns peste 20.000 de aprecieri pe Instagram.

Artista apare zâmbind, purtând ochelari de soare și o nouă culoare la păr. Noua schimbare de look o face pe artistă să semene cu cântăreața Billie Elish. Delia și-a vopsit vârfurile verzi fosforescent, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Delia (@delia)


“Love Yor hairrrr???”

“Asemănare cu Billie Eilish sau mi se pare doar mie?! În orice caz , te îndrăgesc!! ?”

“Fata verde cu parul padure?”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Muzica, cea mai mare pasiune a Deliei

În 1999, pe când avea doar 17 ani, Delia își făcea debutul în industria muzicală românească. Atunci se înființa trupa N&D, care a devenit celebră după trecerea anilor. Delia cânta alături de Nick, iar cei doi au avut un succes răsunător. Piesele lor s-au aflat pe primele locuri în topurile muzicale ani de-a rândul. Chiar și acum, câteva dintre hiturile N&D sunt ascultate de fanii mai nostalgici.

În 2003, cariera Deliei avea să se schimbe total. Artista a decis să înceapă o carieră solo, iar lucrurile au mers pe o pantă ascendentă. Chiar și acum, după 17 ani, Delia este în continuare una dintre cele mai ascultate și îndrăgite cântărețe din țara noastră. Nimic nu este însă întâmplător. Muzica a fost dintotdeauna marea pasiune a Deliei. Încă de mic copil, aceasta și-a arătat calitățile vocale cu fiecare ocazie pe care a avut-o.

A studiat la liceul de Muzică ”Dinu Lipatti”, din capitală, unde a făcut cursuri de pian. De asemenea, Delia a învățat să cânte și la flaut. Studiile muzicale nu s-au oprit aici. Îndrăgita cântăreață a urmat cursurile Conservatorului.

Publicat: 07 ian. 2021, 13:08 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă