Ce spune Delia despre o posibilă sarcină: ”Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim”

Publicat: 22 Jun. 2021, 15:05 Vedete

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră și de multe ori i-a fost adresată întrebarea de ce nu s-a gândit să facă un copil alături de soțul ei, Răzvan Munteanu.

Delia a vorbit în cadrul unui interviu despre motivul pentru care ea și partenerul ei de viață, Răzvan Munteanu, nu doresc încă să își mărească familia. Chiar dacă au o căsnicie foarte frumoasă, cei doi nu au în plan să facă deocamdată un copil, iar frumoasa cântăreață a mărturisit care este, de fapt, motivul.

„Nu e o persoană critică, este pragmatic, conectat la tot ce e nou, foarte implicat în tot ceea ce înseamnă proiectele mele. Da, îmi spune de fiecare dată când nu îi place ceva și e superimportant pentru mine. Suntem o echipă și am nevoie de cineva ca el lângă mine, să mă susțină, să mă echilibreze. Se întâmplă să avem și opinii diferite, ceea ce nu e ceva rău neapărat, e important să găsim echilibrul între opinii și să ajungem să luăm decizia corectă”, declara Delia acum ceva timp despre soțul ei, Răzvan.

Cât despre copil, Delia a mărturisit că nu ar dori să nască în perioada aceasta, ”în lumea în care trăim”.

„Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi. Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta.

Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul. E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a mai adăugat ea, scrie impact.ro.

Delia, dezvăluiri nemaiştiute despre viaţa sa

În urmă cu câteva zile. Delia a fost invitată la primul podcast realizat de Andra, soția lui Cătălin Măruță, acolo unde a făcut declaraţii nemaiştiute din viaţa sa.

Printre multe poveşti, Delia a dezvăluit că la vârsta de 18 ani a decis să plece de acasă, după o ceartă cu mama sa.

“Eu nu aş vrea să fiu un părinte cum erau părinţii mei, spartani. Erau prea autoritari, aşa era pe atunci. Mă certau din orice, pentru o notă la şcoală, orice. Bine că şi eu minţeam uneori. La 18 ani am plecat de acasă. M-a enervat mama. Era cu chestii din alea, să fii la opt acasă. Mergeam şi eu la un film, la o întâlnire. Nu făceam chestii rele. Dar când am făcut 18 ani am zis: gata nu se mai poate, vreau să fac ce vreau”, a dezvăluit vedeta un episod neştiut din adolescenţa ei. Mi-am făcut bagajele de faţă cu ea şi am ieşit pe uşă, dar am uitat să-mi iau banii. Aveam nişte bani strânşi de la concerte, îi pusesem eu deoparte. M-am întors după ei. Am stat o lună cu chirie şi m-a sunat mama să mă întorc că vorbesc vecinii aiurea”, a mărturisit cântăreața, notează click.ro.

sursă foto: arhivă Ciao / captură video Youtube

Publicat: 22 Jun. 2021, 15:05 Vedete
Pe aceeași temă