Delia, la un pas de moarte în timpul unei vacanțe. Ce s-a întâmplat cu artista

Publicat: 17 Jan. 2021, 09:49 Vedete

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală! Este cunoscut faptul că vedeta și soțul său călătoresc destul de des atunci când au timp liber, iar în majoritatea vacanțelor cei doi își doresc să descopere lucruri noi. În cadrul unui interviu frumoasa artistă a dezvăluit faptul că a fost la un pas de moarte într-una din călătoriile sale.

Delia și Răzvan Munteanu nu se uită la bani atunci când aleg destinațiile în care se duc să se relaxeze. Cei doi nu se dau înapoi atunci când vine vorba de aventură, însă din nefericire au trecut prin momente de panică din cauza unei poze nevinovate, după cum a povestit artista.

„Era să cad de pe munte. Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu.

Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor. Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii”, a povestit Delia Matache.

Ce meserie ar fi avut Delia, dacă nu se făcea cântăreață

În condițiile în care a început să cânte chiar din perioada în care era încă la liceu, Delia nu a avut nicio altă meserie în afară de muzică. Totuși, aceasta a dezvăluit ce i-ar fi plăcut să facă în cazul în care nu ar fi avut șansa de a-și urma visul.

”Poate că aş fi fost dansatoare. Nu știu. Cursul vieţii m-ar fi dus altfel și nu se ştie ce se întâmpla”, a recunoscut artista.

Muzica nu este însă singura ocupație a vedetei. Încă din 2012, aceasta a început colaborarea cu Antena 1. Atunci a acceptat provocarea de a face parte din juriul emisiunii ”X Factor”. După 4 ani, în 2016, Delia a mai făcut un pas în televiziune. A devenit unul dintre jurații emisiunii ”iUmor”, difuzată tot de Antena 1. Mihai Bendeac și Cheloo sunt colegii cu care colaborează la această producție.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 17 Jan. 2021, 09:49 Vedete
Pe aceeași temă