Ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia Deliei. Artista a spus tot adevărul: ”Nu suntem… ”

Publicat: 09 dec. 2020, 10:38 Autor: Andreea Voicu Vedete

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România de ani de zile. Investițiile pe care le face în concertele și evenimentele pe care le susține sunt uriașe, sunt mereu colorate și pline de viață și întotdeauna reușește să aducă zâmbete pe buzele oamenilor.

Cântăreața Delia a făcut dezvăluiri despre căsnicia frumoasă pe care o are cu Răzvan Munteanu, cel care îi este și soț de opt ani. Între cei doi există respect, răbdare, înțelegere și se iubesc enorm.

„Chimia, ar fi unul dintre ele, răbdarea, înţelegerea, respectul, în primul rând. Nu suntem conflictuali, în niciun fel, nici eu, nici el, deci iese din discuţie. Nu s-a întâmplat până acum să nu cădem de acord pentru că gândim la fel și ne plac aceleași lucruri”, a mărturisit Delia, arată TvMania.

Ce meserie ar fi avut Delia, dacă nu se făcea cântăreață

În condițiile în care a început să cânte chiar din perioada în care era încă la liceu, Delia nu a avut nicio altă meserie în afară de muzică. Totuși, aceasta a dezvăluit ce i-ar fi plăcut să facă în cazul în care nu ar fi avut șansa de a-și urma visul.

”Poate că aş fi fost dansatoare. Nu știu. Cursul vieţii m-ar fi dus altfel și nu se ştie ce se întâmpla”, a recunoscut artista.

Muzica nu este însă singura ocupație a vedetei. Încă din 2012, aceasta a început colaborarea cu Antena 1. Atunci a acceptat provocarea de a face parte din juriul emisiunii ”X Factor”. După 4 ani, în 2016, Delia a mai făcut un pas în televiziune. A devenit unul dintre jurații emisiunii ”iUmor”, difuzată tot de Antena 1. Mihai Bendeac și Cheloo sunt colegii cu care colaborează la această producție.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 09 dec. 2020, 10:38 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă