Delia, la un pas să fie bătută în ultima vacanță. Ce s-a întâmplat cu artista: ”Venea cu o toporișcă urlând în limba lui”

Publicat: 18 nov. 2020, 09:05 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Este cunoscut faptul că Delia pleacă în cele mai exotice vacanțe acolo unde are parte de experiențe de neuitat. Chiar dacă de cele mai multe ori frumoasa blondină s-a întors cu lucruri frumoase de povestit, în ultima escapadă vedeta era să o pățească destul de rău. Artista a povestit cum a fost la un pas să ia o bătaie zdravană, după ce a supărat un localnic.

În urmă cu aproximativ o lună, Delia și soțul său se aflau în vacanță în regiunea Omo Valley, din Etiopia de Sud. După cum bine se știe, artista este dornică să descopere locuri și civilizații noi, astfel a dorit să viziteze un trib de băștinași situat în acea zonă. Nimic neobișnuit… până când Delia a făcut o greșeală care ar fi putut să o coste scump…

Delia, la un pas să fie bătută în ultima vacanță

În cadrul unei emisiuni TV, frumoasa artistă a povestit câteva lucruri despre experiența prin care a trecut în ultima sa vacanță, mai exact despre cum era să fie bătută de un membru al tribului etiopian. Se pare că vedeta l-a enervat la culme pe bărbat, după ce a încercat să o fotografieze pe soția lui.

„La un moment dat am văzut o femeie cu niște cozi, cu niște împletituri. Era o femeie din trib, cu un copil în brațe. Cred că alăpta și am făcut poze și eu. Ea era normală, zâmbea, își vedea de treabă. La un moment dat se aude așa…unu care vine cu o toporișcă urlând în limba lui. (…)Era pe agresiv…să te bată. L-am liniștit, i-am explicat că n-am știut, că suntem turiști. El era ”aici este casa mea, femeia mea”, a povestit Delia.

Ce meserie ar fi avut Delia, dacă nu se făcea cântăreață

În condițiile în care a început să cânte chiar din perioada în care era încă la liceu, Delia nu a avut nicio altă meserie în afară de muzică. Totuși, aceasta a dezvăluit ce i-ar fi plăcut să facă în cazul în care nu ar fi avut șansa de a-și urma visul.

”Poate că aş fi fost dansatoare. Nu știu. Cursul vieţii m-ar fi dus altfel și nu se ştie ce se întâmpla”, a recunoscut artista.

Muzica nu este însă singura ocupație a vedetei. Încă din 2012, aceasta a început colaborarea cu Antena 1. Atunci a acceptat provocarea de a face parte din juriul emisiunii ”X Factor”. După 4 ani, în 2016, Delia a mai făcut un pas în televiziune. A devenit unul dintre jurații emisiunii ”iUmor”, difuzată tot de Antena 1. Mihai Bendeac și Cheloo sunt colegii cu care colaborează la această producție.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 18 nov. 2020, 09:05 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă