“Te-au făcut fomistă de bani!”. Câți bani a câștigat Delia din concertele susține în aer liber

Publicat: 16 Jun. 2020, 08:52 Vedete

Câți bani a câștigat Delia din concertele susține în aer liber, de Rusalii? Este unul din subiectele mult discutate de fanii ei, dar și de colegii ei de breaslă!

Delia, 3 zile de concerte

În weekend-ul trecut, de Rusalii, Delia a susținut 3 zile concerte în aer liber, conform noilor reguli impuse din cauza pandemiei. La spectacolele ei s-au numărat mulți fani care își doreau de mult să o vadă pe artistă pe scenă, să danseze și să cânte pe muzica ei. Ca un artist profesionist ce este, Delia s-a pregătit ca la carte pentru aceste concerte, împreună cu echipa ei, pentru că și-a dorit ca totul să iasă ca la carte. Evenimentul a fost pe placul multora, însă, așa cum era de așteptat, s-au găsit și cârcotași care să comenteze unele aspecte. Unul dintre cele mai discutate subiecte a fost “câți bani a câștigat Delia în cele 3 zile de concerte”!

Având în vedere că biletele nu au fost deloc ieftine, multe persoane cred că artista și-a umplut contul după maratonul de 3 zile. Realitatea este, se pare, cu totul alta, după cum susține chiar Delia!

Delia: „Am cheltuit bani… cu aceste concerte! Câștig? Pe minus”

Cântăreața spune că după aceste evenimente nu a câștigat niciun leu, ba din contra, și-a făcut gaură la buget, căci a ieșit pe pierdere!

“Delia, vezi că unii “artiști” te-au făcut “Fomistă de bani”… și parcă văd că se dau prietenii tăi… eu sunt un simplu admirator al TĂU!!!”, i-a scris un internaut, Deliei, pe una din paginile ei de socializare.

“N-au de ce! Am cheltuit bani… cu aceste concerte! Câștig? Pe minus (râde – n.r.)”, i-a răspuns Delia, imediat!

Capturi: Instagram Delia

Publicat: 16 Jun. 2020, 08:52 Vedete
Pe aceeași temă