Delia a recunoscut faptul că nu a fost niciodată apropiată de Loredana Groza: ”Cred că motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie a fost…”

Publicat: 19 Sep. 2020, 14:18 Vedete
Delia a recunoscut faptul că nu a fost niciodată apropiată de Loredana Groza: ”Cred că motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie a fost…”

Anul acesta, Delia și Loredana Groza sunt colege de platou la X-Factor, amândouă având rolul de jurați. De când această informație a apărut în presă, s-au vehiculat tot felul de lucruri legate de relația pe care o au cele două artiste. În cadrul unui interviu recent, Delia a dat cărțile pe față și a pus stop bârfelor.

Delia a povestit într-un interviu pentru revista VIVA! despre motivul pentru care până la X-Factor nu a fost prietenă foarte apropiată cu Loredana Groza.

„Am avut până acum aproximativ două săptămâni în care am filmat pentru audițiile X Factor sezonul 9, iar în acest timp ne-am văzut zi de zi și ne-am cunoscut mai bine, am schimbat idei, povești”, a povestit Delia.

„Nu am avut niciodată altă relație în afara perioadei în care am lucrat împreună pentru o campanie, iar până când ne-am regăsit la X Factor ne-am intersectat doar înainte de concerte și ne-am salutat. Cred că motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie a fost pentru că nu am avut contextul, însă mereu ne-am apreciat și ne-am respectat ca artiști”, a mai declarat frumoasa blondină.

”Sunt fericită că suntem colege”

Totodată, Delia a explicat că nu a fost vorba niciodată de o rivalitate în adevăratul sens al cuvântului între ea și colega sa de emisiune, Loredana Groza.

„Cred că România e o țară destul de mică pentru a exista rivalitate între  atât  de puține vârfuri și atât de puțini artiști. Eu sunt de părere că ar trebui să ne sprijinim unii pe ceilalți, să ținem aproape și să ne bucurăm că există competiție, să ne bucurăm de succesul colegilor, pentru că, repet, sunt foarte puțini care demonstrează de la an la an că rezistă în această industrie, că sunt în continuare relevanți și au un cuvânt de spus. Sunt fericită că suntem colege, pentru că apuc să o cunosc și altfel decât până acum. Este o persoană extrem de caldă și de bună”, a spus Delia

Publicat: 19 Sep. 2020, 14:18 Vedete
Pe aceeași temă