Câți bani scoate Delia din buzunar pentru ținutele spectaculoase pe care le poartă. Nimeni nu se aștepta la aceste sume…

Publicat: 18 Sep. 2020, 13:13 Vedete

Delia a reușit întotdeauna să întoarcă toate privirile atunci când a apărut în public, fie pe scenă în fața fanilor sau pentru o simplă sesiune de cumpărături. Stilul său nonconformit nu are cum să treacă neobservat și pentru că de fiecare dată întoarce privirile cu ajutorul hainelor pe care le poartă, mulți s-au întrebat câți bani scoate vedeta din buzunar pentru ținutele pe care le poartă.

Este cunoscut faptul că Delia are o pasiune pentru haine, iar ori de câte ori călătorește în afara țării vedeta își rezervă câteva ore pentru a merge în magazine și a-și cumpăra ținute și accesori care mai de care mai interesante. Iar pentru că rareori se întâmplă să apară în public nu aceeași ținută, mulți consideră că Delia pentru a arăta spectaculos cheltuie sume fabuloase, dar în realitate, lucrurile stau complet diferit.

Cât cheltuie Delia pe ținutele spectaculoase pe care le poartă

În cadrul unui interviu, artista explică faptul că își studiază foarte bine ținutele înainte de fiecare apariție publică. Totodată recunoaște că mai apelează la anumite artificii, chiar și la foarfecă pentru a le aduce la forma pe care și-o dorește. Secretul cel mai mare constă în accesorizarea ținutelor, din punctul cântăreței acestea fiind cele mai importante amănunte ale unui look reușit.

Deși are în garderobă și piese vestimentare foarte scumpe, prețul unora depășind chiar mii de euro, artista nu ezită să îmbrace și haine ieftine și care nu depășesc 15 euro

“În primul rând aleg din dressing lucruri și accesorii pe care nu le-am mai purtat, dar, dincolo de tematica emisiunii, țin cont și de comoditatea hainelor. De cele mai multe ori seara, imediat ce ajung acasă de la filmări, mă simt mai inspirată să îmi aleg și compun ținuta pentru a doua zi. Eventual, mai fac mici completări dimineața”spune Delia.

Ce meserie ar fi avut Delia, dacă nu se făcea cântăreață

În condițiile în care a început să cânte chiar din perioada în care era încă la liceu, Delia nu a avut nicio altă meserie în afară de muzică. Totuși, aceasta a dezvăluit ce i-ar fi plăcut să facă în cazul în care nu ar fi avut șansa de a-și urma visul.

 ”Poate că aş fi fost dansatoare. Nu știu. Cursul vieţii m-ar fi dus altfel și nu se ştie ce se întâmpla”, a recunoscut artista.

Muzica nu este însă singura ocupație a vedetei. Încă din 2012, aceasta a început colaborarea cu Antena 1. Atunci a acceptat provocarea de a face parte din juriul emisiunii ”X Factor”. După 4 ani, în 2016, Delia a mai făcut un pas în televiziune. A devenit unul dintre jurații emisiunii ”iUmor”, difuzată tot de Antena 1. Mihai Bendeac și Cheloo sunt colegii cu care colaborează la această producție.

Publicat: 18 Sep. 2020, 13:13 Vedete
Pe aceeași temă