Detalii neștiute despre căsnicia Deliei. Mama artistei a dat tot din casă!

Publicat: 19 Nov. 2020, 15:53 Vedete

Este cunoscut faptul că Delia și mama sa au o relație specială, mai ales pentru că ambele sunt artiste și își înțeleg una alteia nevoile. Cu toate acestea, în cadrul unui interviu, Gina Matache a declarat într-un interviu faptul că fiica sa nu acceptă sfaturi de la nimeni, iar deciziile le ia aproape mereu de una singură.

Indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum”, a spus Gina Matache.

Mama artistei a dat detalii nemaiștiute și despre ginerele său. Gina Matache a susținut că nu a întâlnit pe cineva mai atent și drăgăstos așa cum este Răzvan Munteanu. Cei doi se înțeleg de minune, ba mai mult socara acestuia povestește că tinerii nu se contrazic aproape niciodată.

Are o căsnicie ferfectă, o carieră de succes, însă artista a fost de multe ori criticată pentru că nu a adus pe lume un copil. Multe persoane au spus că Delia este ”disperată după bani”, însă mama acesteia explică faptul că lucrurile nu stau deloc așa.

”Ea nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă”, a mai spus mama Deliei.

Delia, la un pas să fie bătută în ultima vacanță

În cadrul unei emisiuni TV, frumoasa artistă a povestit câteva lucruri despre experiența prin care a trecut în ultima sa vacanță, mai exact despre cum era să fie bătută de un membru al tribului etiopian. Se pare că vedeta l-a enervat la culme pe bărbat, după ce a încercat să o fotografieze pe soția lui.

„La un moment dat am văzut o femeie cu niște cozi, cu niște împletituri. Era o femeie din trib, cu un copil în brațe. Cred că alăpta și am făcut poze și eu. Ea era normală, zâmbea, își vedea de treabă. La un moment dat se aude așa…unu care vine cu o toporișcă urlând în limba lui. (…)Era pe agresiv…să te bată. L-am liniștit, i-am explicat că n-am știut, că suntem turiști. El era ”aici este casa mea, femeia mea”, a povestit Delia.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao, Instagram

Publicat: 19 Nov. 2020, 15:53 Vedete
Pe aceeași temă