Delia a dezvăluit secretul celor 10 ani de relație alături de Răzvan: ”Nu prea ne certăm”

Publicat: 10 Jun. 2020, 10:20 Vedete

Delia și Răzvan formează fără îndoială unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi au reuşit de-a lungul timpului să îşi separe viaţa personală de cea profesională, iar recent frumoasa artistă a dezvăluit care este secretul relaţiei lor.

De-a lungul timpului, mulţi s-au întrebat care este secretul căsniciei frumoase și de durată pe care Delia și Răzvan o au.

Recent, într-un interviu, frumoasa artistă a decis să dea cărțile pe față și să spună adevărul. Jurata de la ”IUmor” a dezvăluit faptul că unul dintre lucrurile care i-au făcut să reziste este spontaneitatea şi naturaleţea.

„Suntem… naturali. Facem ce simțim, când simțim, spontan”, a spus Delia.

Totodată, cântăreaţa a explicat că neîţelegerile în cuplu nu prea există:  „Depinde, e de la caz la caz. Oricum, în general, nu ne prea certăm”

Delia, despre perioada de izolare

„Totul a fost foarte bine, ne-am uitat la filme, am petrecut timp împreună, ne-am văzut cu Oana, sora mea, și Răzvan, cu copiii, cu  prietenii apropiați. Având în vedere că, în rest, suntem super activi și nu reușim să petrecem timp împreună, acum a fost bine și am recuperat. Nu am avut cum să ne plictisim!” , a mai povestit artista.

De ce nu a făcut artista un copil

„Sunt prea tânără şi prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îţi dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoţii mei şi îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aş putea, aş lua cu linguriţa doar partea frumoasă din viaţă şi i-aş da-o copilului meu, dar ştiu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viaţă curată într-o lume care nu e aşa. Cumva, aş crea încă o problemă Universului”, mărturisea artista acum ceva timp într-un interviu pentru Revista Unica.

Publicat: 10 Jun. 2020, 10:20 Vedete
Pe aceeași temă