Delia, ce frumoasă ești! Mulți o fac ”mâncăcioasă”, dar care este adevărul despre apetitul și silueta artistei

Publicat: 22 Jun. 2020, 13:08 Vedete

Deși de multe ori s-au făcut glume pe seama Deliei că ar mânca mult prea mult, mai ales la filmările emisiune ”iUmor”, când și diferite vedete, dar și concurenți au venit cu ”sesiuni de roast” pentru jurată, adevărul este cu totul altul!

Într-un interviu acordat pentru Viva, Delia a mărturisit că nu mănâncă atât de mult precum spun oamenii sau ”se vede” la televizor. Cântăreața face sport în fiecare zi și nu exagerează cu mâncarea, dar nici nu ține un regim de slăbire. Chiar dacă își face toate poftele, artista arată foarte bine!

”Nu știu dacă atât de mult… Dar nu știu dacă e mai mult sau mai puțin decât alții. Când mi-e poftă sau foame, nu mă abțin. Nu sunt adepta unui regim de slăbire, fac sport zilnic, mănânc tot ce îmi doresc, dar nu în cantități mari, încerc să nu exagerez”, a mărturisit Delia pentru sursa citată.

De asemenea, Delia apreciază odihna și liniștea: ”Îmi place să am momentele mele de tihnă, să stau acasă, liniștită, să mă odihnesc, să fac lucrurile pe care le vreau, departe de ochii lumii. Momentele triste vin și trec, ca și cele fericite, contează cum le gestionezi”.

Câți bani a câștigat Delia din concertele susținute în aer liber

Cu ocazia Rusaliilor, frumoasa artistă Delia a susținut concerte în aer liber, mai ales că încă pericolul nu a trecut. Timp de trei zile, cântăreața i-a bucurat pe oameni cu glasul ei. Având în vedere că biletele nu au fost deloc ieftine, multe persoane cred că artista și-a umplut contul după maratonul de 3 zile. Realitatea este, se pare, cu totul alta, după cum susține chiar Delia!

Cântăreața spune că după aceste evenimente nu a câștigat niciun leu, ba din contra, și-a făcut gaură la buget, căci a ieșit pe pierdere!

“Delia, vezi că unii “artiști” te-au făcut “Fomistă de bani”… și parcă văd că se dau prietenii tăi… eu sunt un simplu admirator al TĂU!!!”, i-a scris un internaut, Deliei, pe una din paginile ei de socializare.

“N-au de ce! Am cheltuit bani… cu aceste concerte! Câștig? Pe minus (râde – n.r.)”, i-a răspuns Delia, imediat!

Publicat: 22 Jun. 2020, 13:08 Vedete
Pe aceeași temă