Declaratia surpriza a lui Darren Cahill despre Simona Halep: „Am inceput sa simt si eu presiunea din acel moment, va dati seama ce simtea ea”

Publicat: 24 Oct. 2018, 15:34 Vedete

Chiar daca Simona a ajuns numarul 1 mondial, ceea ce-i lipsea din cariera si tot timpul a fost ca o bariera pentru ea a fost castigarea unui trofeu de Grand Slam.

Eforturile pe care Simona le-a depus in 2018, la Ronald Garros, au fost rasplatite cu varf si indesat. A insemnat totul pentru Simona, dar si pentru Romania.

Asta dupa ce a pierdut finala din 2017 de la Roland Garros si in 2018 Australian Open. Dupa fiecare meci, tensiunea era la cote maxime iar asta incepuse sa se vada si s-o afecteze pe Simona.

Antrenorul ei, Darren Cahill, a povestit cum s-a simtit Simona in acele momente, fiind alaturi de ea la fiecare pas, sustinand-o si incurajand-o, chair daca presiunea era mare.

„Am inceput sa simt si eu presiunea din acel moment, va dati seama ce simtea ea”

Declaratia surpriza a lui Darren Cahill despre Simona Halep:

„E greu de descris presiunea sub care s-a aflat Simona Halep în ultimii 4-5 ani. Ion Ţiriac m-a luat deoparte de mai multe ori şi mi-a transmis un mesaj clar: ‘Uite care-i treaba, Simona trebuie să câştige un Grand Slam. Asta deoarece ţara are nevoie!

Avem o cultură negativă în România, nu mai avem fotbal, Simona e cel mai mare star al momentului, aşa că avem nevoie că Simona să câştige un Grand Slam’. Am început să simt şi eu presiunea din acel moment, vă daţi seama ce simţea ea”, a declarat antrenorul Simonei, Darren Cahill.

Publicat: 24 Oct. 2018, 15:34 Vedete
Pe aceeași temă