Simona Halep suferă: „E greu pentru orice sportiv, când ai avut un an atât de bun, când eşti numărul unu, să nu poţi să-ţi aperi şansele”

Publicat: 21 oct. 2018, 10:56 Autor: Simona Vedete

Dupa ce a ratat șansa de a juca pentru a cincea oară consecutiv la Turneul Campioanelor, Simona Halep nu este într-o stare prea bună. Și este de înțeles de ce.

Este și mai neplăcut știind că avea șansa să câștige acest turneu, având cel mai bun sezon din întreaga carieră. Marius Comănescu, un nume mare în tenisul românesc și nu numai, a avut de spus mai multe cuvinte legat de decizia sportivei.

„E o surpriză neplăcută şi mă gândesc cât de greu e pentru orice sportiv, când ai avut un an atât de bun, când eşti numărul unu, să nu poţi să-ţi aperi şansele.

Sportivul întotdeuna când e pe teren joacă şi dacă îi e bine continuă, e foarte greu să-l opreşti atunci. Îl cunosc pe Teo Cercel (n.red. – preparatorul fizic al Simonei Halep) şi pe Simona şi nu cred că problema e de la pregătirea fizică.” a spus Marius Comanescu.

„E greu pentru orice sportiv, când ai avut un an atât de bun, când eşti numărul unu, să nu poţi să-ţi aperi şansele”

Simona Halep suferă:

„Pauza trebuie să fie exact atât cât are nevoie, nici mai mult, nici mai puţin. Sunt întotdeauna tot felul de probleme pe care sportivii şi le fac, mai ales mentale. Ei spun: Ar trebui o pauză exactă, nu mai puţin.

Greşeala multora e că-şi doresc foarte mult să se întoarcă pe teren repede şi atunci riscă să le revină problemele medicale. Dacă îi e rău Simonei şi e o problemă serioasă, atunci a făcut bine că s-a retras”, a mai spus acesta.

Publicat: 21 oct. 2018, 10:56 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă