Luptătorul Andrei Stoica se gândește să plece din România? ”Mie nu îmi este teamă, dar pentru siguranța familiei mele….”

Publicat: 01 Apr. 2022, 19:13 Vedete

Sunt împreună de 15 ani și formează un cuplu sudat. Andrei Stoica și soția lui, Andra, se potrivesc de minune. Cum l-a descris frumoasa lui soție pe celebrul luptător și cum fac față cu 3 copii, CIAO.RO vă dă toate detaliile!

Reporter: Pe ce concurent mizezi la Survivor și cine crezi că o să câștige?

Să știi că am văzut că ceva nu merge deja în interiorul echipei Faimosilor, Războinicii chiar sunt o echipa sudată, unită, pare că au găsit cheia succesului, să câștige mereu. Un concurent  de la Survivor care mi place și se mișcă bine, are atuurile unui atlet  care ar pute așa câștige Survivor mi se pare Ionuț Popa din ce am văzut

De Zmărăndescu ce părere ai? Crezi că ar putea câștiga Survivor România?

Cătălin nu mi se pare…trage în continuare de el, e ambițios, până la urmă are 49 de ani, mă văzut că are și ceva probleme la picioare, ar fi o mare surpriză pentru mine dacă ar câștigă, dar nu cred!

Te-am surprins alături de soția ta! Cum sunteți voi așa ca părinți, cu trei copii acasă?

Cum suntem? Maleabili și exigenți!

Andrei Stoica: ”În general am o dietă echilibrată”

Cine este cel mai exigent dintre voi? Mama sau tata?

 Andrei Stoica: Mama! Întotdeauna e mama!

Soția lui Andrei Stoica: Mama, mama! Tata e cu cadourile, plimbările!

Îi răsfață cel mai mult tata, nu?

Da, cam așa e!

Cum te menții tu în formă? Ai restricții de la ceva anume, faci excese?

Nu prea fac excese și cred că așa m-am învățat, așa am crescut, să nu fac excese. În general nu mănânc prostii, evit fast food-ul, evit carnea tocată, combinațiile astea periculoase. În general am o dietă echilibrată, la două antrenamente cât fac zilnic cumva aș  putea să mănânc ce vreau eu și cum vreau eu dar mă abțin și e bine așa!

Nesiguranța viitorului îl sperie cel mai rău

Cu trei copii acasă mai aveți timp pentru voi, ca și cuplu?

Soția lui Andrei Stoica: Încercăm să le îmbinăm pe toate! Cam asta facem! În mare parte ne ocupă timpul copiii, dar când prindem o portiță mică, fugim și ne simțim și noi din nou tineri, așa!

Vă sperie problema asta a lumii, ca să zic așa! Ce se întâmplă în Ucraina, cu războiul?

Ne sperie, da, vă dați seama că e total deplasat, inclusiv toate prețurile cresc, combustibil,  utilități, alimente și nu știm încotro, o vom lua dar important este să  se facă pace cât mai repede!

Îți este teamă de ceva anume?

Nu îmi este teamă, dar pentru siguranța familiei mele și pentru grija viitorului, dar dacă se întâmplă ceva, Doamne ferește, știu să mă adaptez și știu încotro să o iau și cum să procedez, îți dai seama!

”Noi suntem fericiți împreună”

Ai pleca vreodată din România?

Depinde în ce condițIi! Dacă aș fi obligat să plec, aș pleca, dar așa nu mi-ar conveni. În cazul unui război, în primul rând, trebuie să îți pui familia la adăpost și familiei îi este cel mai bine lângă mine așa că va trebui să  am grijă de ea, dar nici nu vreau să mă gândesc la treaba asta!

Vreau să o întreb pe soția ta cum te  caracterizează ca soț?

Andrei Stoica: Soțul perfect!

Soție Andrei Stoica: Da! În mare parte  noi suntem foarte fericiți împreună și Andrei este un om extraordinar, un om serios. E un om pe care te poți baza și prin faptul că e tatăl copiiilor mei, cu asta cred că am spus totul!

 

 

Publicat: 01 Apr. 2022, 19:13 Vedete
Pe aceeași temă