De ce Jador a fost oprit de poliție! Artistul a mărturisit ce s-a întâmplat

Publicat: 15 mai 2021, 13:09 Autor: Andreea Voicu Vedete

Jador a fost fotografiat în cursul zilei de vineri, în jurul orelor prânzului, în fața Secției 1 de Poliție din Capitală. Cântărețul a fost oprit de oamenii legii pentru un control de rutină.

Jador a fost oprit de polițiști chiar în fața Secției 1 de Poliție din Capitală pentru un control de rutină. O imagine a fost publicată de Cancan.ro, în timp ce cântărețul se conversa cu omul legii. În trecut, artistul a avut mici probleme cu poliția, când permisul i-a fost suspendat, însă de data aceasta a avut parte de un control de rutină. A fost tras pe dreapta între Calea Victoriei și Romană, unde omul legii i-a cerut actele.

”M-a oprit pentru un control de rutină, absolut nimic altceva. Am fost OK, m-a salutat, l-am salutat și am plecat. L-am văzut pe cel care mi-a făcut poză, era în spatele meu. Nu am fost niciodată prins așa, dar toate au un început”, spune Jador.

Surse din Poliție au mărturisit că, într-adevăr, a fost doar un control de rutină.

Jador lua peste 5.000 de euro pe săptămână la Survivor

Conform surselor din anturajul lui este și cel mai îndrăgit de public, de telespectatori, dar și cel mai bine plătit dintre concurenți. Artistul ar fi încasat o sumă colosală!

“Jador și-ar fi negociat plecarea la Survivor extrem de dur. Ar fi cerut peste 5.000 de euro pe săptămână, ar fi cel mai bine plătit concurent de acolo. Nici în primul sezon n-ar mai fi fost sume din acestea la vreun concurent. Dacă rezistă 4-5 luni în Dominicană… face o mică avere. La un simplu calcul, dacă ar încasa 5.000 de euro pe săptămână, într-o lună ar câștiga 20.000 de euro dintr-un foc”, susțin surse din anturajul artistului.

Nu e de mirare faptul că Jador ar fi unul dintre cei mai bine plătiți concurenți de la Survivor având în vedere că la fiecare emisiune acesta face un adevărat spectacol, indiferent că pierde sau câștigă la probe. Ba câte o glumă, ba câte un mic scandal, ba reușește să îi enerveze sau să le facă în ciudă concurenților din echipa Războinicilor, aproape la fiecare moment din emisiune, Jador reușește să atragă atenția asupra lui și să se facă unicat.

Sursă foto: Arhivă Ciao, Cancan

Publicat: 15 mai 2021, 13:09 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă