De când i-a murit mama într-un accident, Andreea Marin primește ajutor divin: ”Mâna ei căldă așezată pe fruntea mea… senzația e aproape palpabilă”

Publicat: 29 sept. 2021, 21:46 Autor: Dora Bazavan Vedete

În momentele cele mai grele, Andreea Marin primește un ajutor divin. Chiar dacă mama ei s-a stins subit când ea era doar un copil, o simte mereu aproape. Îndrăgita vedetă de televiziune ne-a împărtășit cele mai dragi amintiri sufletului ei.   

Reporter: Andreea, care sunt cele mai frumoase amintiri care te leagă de mama ta?

Mâna ei căldă așezată pe fruntea mea, dacă închid ochii, senzația e aproape palpabilă. Avea acest gest al ei, un efect imediat binefăcător asupra mea. Nu știu cum putea fi atât de benefică mângâierea mamei, dar e de neuitat. Când sunt prea obosită, epuizată, închid ochii și îmi închipui că e lângă mine. Mă ajută, e că un balsam pentru mintea mea.

”Sunt oameni pe care îi întâlnești cu un rost”

Andreea, ai avut vreodată un moment, după vreo dezamăgire, când te-ai gândit că nu îți mai dorești niciodată un bărbat în viața ta? 

Sincer, nu am modul acesta dramatic de a judeca lucrurile și, dacă o relație cu un om nu e potrivită, asta nu înseamnă că nu poți pe viitor avea șansa de a găsi o compatibilitate cu altcineva. Sunt oameni pe care îi întâlnești cu un rost pe o perioadă determinată din viața ta. Alții sunt făcuți să îți fie alături până la capăt.

Fie că e vorba de partenerul de viață, de muncă, un prieten, chiar și oamenii dragi din familie își urmează propriul drum la un moment dat. Și, inevitabil, te desparți de ei, deși pe aceștia îi revezi în momentele care vă readuc împreună. Așadar, nu cred că toți oamenii sunt la fel, nici noi nu rămânem aceeași de la o etapă la alta a vieții. Da, mai poți obosi din când în când. Dar e păcat să renunți la a gândi pozitiv când e vorba de viitor.

Ești o femeie extrem de diplomată, toată lumea știe asta. Însă, cum îți stăpânești nervii atunci când ceva te scoate din sărite?

Nu întotdeauna îmi reușește. Sunt om și eu, mă mai supăr când ceva nu îmi iese. Dar, bineînțeles că mereu caut echilibrul, pentru că în fond nu face bine nimănui o izbucnire. Ba chiar poate strica mai mult și îți poate aduce o supărare mai mare. Am învățat să privesc viața și problemele ei mai detașat, pentru că a te încarca mereu cu gânduri sumbre nu priește nimănui.

Nici ție, nici celor cu care inevitabil, intri în conflict. Și apoi, după ce furtuna trece și privești în urmă, de cele mai multe ori te întrebi: de ce am consumat atâta energie pentru… nimic? Care e miza, de fapt? Comunicarea cu răbdare, cu cumpătare, de multe ori face mult mai mult decât distruge controversa exprimată zgomotos.

”Am învățat să privesc viața și problemele ei mai detașat”

Ai fost luată de câteva ori în vizor de criticii de modă din România. Te-a făcut asta vreodată să-ți regândești ținutele?

E lucrul de care îmi pasă atât de puțin, încât nici nu merită să-mi fac griji. Mă îmbrac așa cum mă simt bine și nu asta e ceea ce voi lăsa eu cu adevărat în urma mea. Sunt lucruri mult mai importante în viață, aleg să mă concentrez asupra lor. Când un sfat vine cu bunătate și dorință de mai bine către mine, îl iau în calcul, nu îl resping. Când însă se vorbește doar de dragul de a face gălăgie, când oamenii se agață de numele altora pur și simplu, nu mă interesează acest mod de a face lucrurile. :i, prin urmare, îl ignor. Pentru mine, mai simplu fie spus, acesta e un non-subiect. Mă simt foarte bine în papucii mei, așadar, deși de atâția ani se tot leagă de ei, unii, alții. Eu le doresc sănătate și strădania de a lăsa ceva care chiar contează în urma lor.

Lumea se aștepta să te căsătorești cu Adrian. Dacă se va întâmpla acest lucru, cum crezi că va arăta evenimentul și rochia ta de mireasă?

Eu nu trăiesc după cum așteaptă lumea, nu mă ghidez în viață după dorințele altora. Când va fi timpul, mă voi gândi la toate astea, nu e cazul acum. Ne e bine așa cum suntem.

Andreea Marin: ”Viața de părinte are provocările ei”

Este greu să fii mamă de fată? Mai ales că Violeta este atât de frumoasă…  

Mulțumesc. Nu e nici greu, nici ușor. Viața de părinte în general are provocările ei, pentru că fiecare vârstă are noutățile ei. Învățăm odată cu copiii noștri. E frumoasă, pentru că iubirea ne însoțește pe acest drum, și la bine, și la greu. E o binecuvântare.

O atrage ideea de a urma o meserie care s-o țină în centrul atenției? 

Nu, deocamdată, dar este devreme pentru o decizie finală. Eu vreau doar că în viitor să facă ceea ce iubește, ceea ce o va face fericită. E bună la toate, e un elev model, are o paletă largă posibilă de alegeri, vom vedea.

Ce spune Andreea Marin despre foștii iubiți

Mai ții legătura cu foștii tăi soți? S-a întâmplat să rămâi în relații ok cu vreunul dintre ei?

Nu cred în genul acesta de legături, le văd forțate, doar când ai un copil dintr-o relație anterioară, există interesul comun de creștere a copilului, dar atât. Dacă ceva nu a fost bine și am decis să pun punct, pentru mine e firesc așa, să nu trăiesc în trecut. Dar bineînțeles că fiecare om face cum consideră că e mai bine pentru el. Nu dau sfaturi nimănui, e doar opțiunea mea.

Cum ești tu când ești furioasă?

Ca tot omul. Dar nu mi se întâmplă prea des, la această vârstă a maturității unde și înțelepciunea își face loc.

De obicei, porți ranchiună dacă te cerți cu cineva?

Nu. Sunt un om tolerant. Dar pot decide că nu are rost să mai continuăm să lucrăm, de exemplu, împreună, dacă anumite principii de corectitudine sunt încălcate. Asta nu înseamnă ranchiună, ci o decizie responsabilă.

”Viața mea se schimbă mereu”

Cum te vezi peste 5 ani, să zicem, profesional și personal vorbind?

În decurs de 5 ani, viața mea se schimbă mereu atât de mult și e plină de surprize, încât nu aș putea face o proiecție de viitor acum. Îmi doresc să fiu sănătoasă, căci în rest le rezolv eu pe toate. Și să am oamenii dragi alături, asta îmi doresc.

Ce proiecte pregătește Andreea Marin pentru această toamnă? Cu ce ne vei surprinde?

Pe 20 octombrie, pregătesc primul eveniment la Creative Hub Voice&Visibility, noul loc clădit de mine, în care creativitatea e la ea acasă. Vă aștept cu drag! Ne vom vedea și la TV, vă voi spune despre ce e vorba însă la momentul potrivit.

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicat: 29 sept. 2021, 21:46 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă