De ce nu se căsătoresc Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, după 6 ani de relație: „Poate că durerea a fost cea care ne-a unit”

Publicat: 20 apr. 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Andreea Marin a oferit câteva detalii despre relația ei cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul în brațele căruia și-a găsit liniștea de mai bine de șase ani. Andreea Marin recunoaște că nu a fost dragoste la prima vedere între ei, dar s-au cunoscut în momente dificile și „durerea a fost cea care i-a unit”. Cu toate astea, Andreea Marin nu are în plan căsătoria, chiar dacă este convinsă că Adrian Brâncoveanu este bărbatul care o face fericită.

După trei căsnicii eșuate, Andreea Marin și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Adrian Brâncoveanu. Vedeta trăiește o poveste de iubire așa cum a visat mereu, de mai bine de șase ani și a povestit cum s-au întâlnit și ce anume i-a apropiat.

Ce spune Andreea Marin despre relația cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin recunoaște că între ea și Adrian Brâncoveanu nu a fost dragoste la prima vedere, dar problemele cu care s-au confruntat fiecare i-a adus aproape unul de celălalt.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut în momente dificile amândoi. Poate că durerea a fost cea care ne-a unit. Nu aveam de unde să știm ce va fi.

Ascultându-ne ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Mi-am dat seama că avem multe lucruri în comun și viziuni asemănătoare. Ne ajutam reciproc. Suntem potriviți unul pentru celălalt’, a declarat Andreea Marin, pentru Antena Stars, relatează spynews.ro.

Deși nu a fost dragoste la prima vedere între ei, fosta prezentatoare mărturisește că și-a dat seama că are multe lucruri în comun cu Adrian Brâncoveanu. Vedeta TV a trecut prin mai multe dezamăgiri în dragoste, însă simte că de această dată a făcut alegerea cea mai bună pentru sufletul ei.

De ce nu se căsătorește Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu

După divorțul de Ștefan Bănică jr, Andreea Marin s-a recăsătorit cu Tuncay Ozturk, însă povestea lor de dragoste nu a durat prea mult. De 6 ani, Andreea Marin este într-o relație cu Adrian Brâncoveanu, dar nu au planuri de căsătorie.

„Nu e ceva în care să nu fi crezut vreodată (n.r. – căsătoria). Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție. Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe… nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii’, a spus vedeta.

Și a continuat: „În ziua de azi, lucrurile sunt altfel decât atunci când erau părinții noștri, bunicii. Ei se luau pentru o viață și era frumos să-i vedem de mână la 70-80 de ani. În ziua de astăzi, oamenii sunt mult mai orientați spre interese care, în loc să-i unească, uneori îi dezbină. De aceea se întâmplă ce se întâmplă’.

Foto: social media

Publicat: 20 apr. 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×