VIDEO. Andreea Marin, din nou „Zâna cea bună”! Vedeta a făcut un gest impresionant

Publicat: 15 Sep. 2020, 13:12 Vedete

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România, jurnalista făcându-se remarcată, pentru publicul larg, cu emisiunea „Surprize Surprize”. 

”Zâna Surprizelor” a ajuns rapid la inimile oamenilor prin modul ei de a fi, prin implicare și perseverență. Andreea Marin a avut un succes uriaș din momentul în care a prezentat emisiunea ”Surprize, surprize”, primind chiar un premiu, ”TV Mania Award for Best Show About Ordinary People”.

Recent, Andreea Marin a redevint „Zâna Surprizelor” pentru numeroși copii care aveau nevoie, din plin, de ajutor. Ciao.ro vă prezintă transformarea Andreei Marin din Zâna Surprizelor, în Zâna cea Bună.

„Acum, când ma aflu la școala fetitei mele pentru începutul acestui an atât de tulbure și nehotărât, ma gândesc la copiii carora pandemia le-a adâncit nevoile, le-a însingurat sufletele, i-a întristat, întrebându-se care mai e viitorul lor, și asa incert din cauza atâtor lipsuri ce existau și înainte.

Fotografiile sunt de acum câteva zile, când ne-am indreptat cu ajutoare ( ghiozdane cu rechizite și jucării) spre județul Ialomița, la Bilciuresti, unde copiii au mare nevoie de sprijin, mai mult decât pot primi în familiile lor împovărate de griji. Nu puteam cuprinde în imagini atâtea emoții câte sunt în realitatea cunoscută în acest convoi umanitar, desfășurat în zone sărace din București, Dâmbovița, Ilfov și Prahova, cu sprijinul Auchan, mulțumim pentru transporturile consistente de bunuri pentru gospodarii și traiul de zi cu zi, atât de necesare oamenilor nevoiași de acolo”, a scris Andreea Marin pe pagina sa Facebook.

Acum, când ma aflu la școala fetitei mele pentru începutul acestui an atât de tulbure și nehotărât, ma gândesc la copiii…

Publicată de Andreea Marin pe Duminică, 13 septembrie 2020

Fundația Prețuiește Viața, un real succes pentru Andreea Marin

Fundația Pretuieste Viața a intermediat de data aceasta ajutorul pentru 80 de persoane fără adăpost, 100 de copii provenind din 40 de familii sub umbrela Centrului Social Bilciurești Dâmbovița, 60 de familii nevoiașe aflate în grija Asociatia Sansa Ta, adică peste 500 de persoane cu probleme serioase și necazuri… Ajutoarele au ajuns în mâinile lor și un zâmbet renascut e un dar neprețuit pentru ei, dar și pentru noi. Mergem mai departe!”, a completat Andreea marin mesajul de pe pagina sa de socializare.
Publicat: 15 Sep. 2020, 13:12 Vedete
Pe aceeași temă