Andreea Marin, gest emoționant făcut în memoria mamei ei: ”O simt atât de aproape și acum…”

Publicat: 06 iun. 2022, 20:25 Autor: Dora Bazavan Vedete

Andreea Marin este o adevărată divă și nu se dezice deloc de la acest statut! “Zâna Surprizelor” a făcut senzație la o petrecere, unde a purtat un accesoriu care i-a aparținut mamei ei. 

Evenimentul a fost organizat într-o locație cu piscină iar vedeta a ținut cont de acest lucru. Și-a ales o ținută lejeră, de culoare roz pal, iar partenerul ei de viață a îmbrăcat un costum alb, accesorizat cu o pălărie albă de  “Al Capone” care îi puneau ochii albaștri în evidență.

Cei doi iubiți au sosit tare mândri la eveniment și au atras privirile tuturor. Nu de alta, dar Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au fost cel mai elegant cuplu al serii. S-au înțeles din priviri, au vorbit, apoi Andreea Marin a dat interviuri în timp ce fostul consul al României în Libia a așteptat-o la o masă din apropiere. Se vedea că domină armonia între ei!

“Ne susținem reciproc! De fapt, cred că asta înseamnă un cuplu până la urmă, nu?”, ne-a declarat Andreea Marin, care atunci când a fost întrebată din nou despre nuntă a declarat că va anunța chiar ea despre asta, atunci când o să vină momentul!

Cât despre Violeta, fiica ei de 14 ani, Andreea Marin a declarat într-un interviu cu zâmbetul pe buze: “De fapt, asta e bucuria mea! Suntem prietene, nu doar mamă și fiică!”. Se pare că frumoasa vedetă pregătește o vacanță de familie  într-o zonă mediteraneană a Europei, acolo unde își dorește să meargă alături de fiica ei, Violeta, dar și de iubitul său, Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin, gest emoționant în memoria mamei ei

Andreea Marin a fost extrem de emoționată la petrecerea revistei VIVA. Vedeta este foarte legată de mama ei, la moartea căreia a fost martoră. I-au rămas multe amintiri de la femeia care i-a dat viață. Așa că le păstrează cu sfințenie. Vedeta a asortat o geantă vintage pe care o are de 40 de ani. Aceasta i-a aparținut mamei sale și atunci când a plecat de acasă a făcut-o cu lacrimi în ochi.

“…  pentru mine un accesoriu, geanta vintage ca o bijuterie, este atât de important, încât doar despre asta voi scrie, emoția mea toată se trezește la viață când simt în mâinile mele ceva ce a fost purtat, cu peste 40 de ani în urmă, de mama mea, înger încă de când aveam 9 ani. Dar eu o simt atât de aproape și acum, încât nu sunt singură niciodată. Și atunci când un obiect pe care l-a atins, l-a purtat cu eleganța altor vremuri, e în mâinile mele, îmi bate inima puternic și mă simt protejată, iubită, de acolo de sus, din cer. Ea e creatorul meu, alături de tată, un alt înger, și de Dumnezeu”, a declarat Andreea.

Această geantă vintage este piesă mea de suflet! Acasă o țin ca pe un element  de decor într-un budoar al meu în care mă fac frumoasă.  Când a plecat de acasă și am luat-o în mâini, mi-au dat lacrimile. I-am simțit prezența foarte puternic. E o legătură pe care nu pot să mi-o explic, peste ani, dincolo de orice graniță, e o prezență de suflet!”, a mai adăugat vedeta.

“Eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi”

 Andreea Marin și-a deschis la un moment dat sufletul și a povestit despre cel mai tragic moment din viața ei, decesul mamei sale.

„Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mășina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi. Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima”, a povestit Andreea Marin, acum ceva timp, în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV.

 

Publicat: 06 iun. 2022, 20:25 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă