Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu: ”Îmi place să fiu mamă și să mă las iubită de omul meu”

Publicat: 30 ian. 2022, 20:29 Autor: Dora Bazavan Vedete

Andreea Marin e fericită și emană bucuria de a trăi prin toți porii! Vedeta a ajuns în stadiul în care își permite luxul de a alege ce poate să facă și ce nu. Astfel, și-a “permis” o vacanță  de iarnă la munte, în compania iubitului său și a fiicei sale, Violeta, în care a reușit să ignore telefonul și a intrat cu gânduri noi în 2022. Andreea Marin a mărturisit, de asemenea, în ce punct se află relația sa cu Adrian Brâncoveanu.

Cum prețuiește Andreea Marin viața la început de 2022?

Sunt născută pe 22.12 și, deși nu mă pricep la numerologie, la semnificația cifrelor, am sentimentul că 2022 va fi un an minunat, cu toata premiza aceasta a pandemiei pe care toți o avem. Sunt optimistă, am o energie bună la început de an și un car de idei și de planuri. Doamne ajută!

Ce are prioritate pentru tine anul acesta, viața personală sau profesională?

Cea personală. Dar ambele sunt importante, pentru că echilibrul fiecărui om își are rădăcinile aici. Așadar, am grijă de mine, de sufletul meu, de familia mea. Dar prețuiesc și munca pe care o fac mereu cu dăruire. Pun mare preț pe sănătate, fără ea, ne e greu să împlinim ce visăm.

Andreea Marin: ”Aceasta e perioada fastă a vieții mele”

Vorbeai pe instagram, la o postare, despre serenitatea clipelor de evadare. Când închizi ochii, unde evadezi?

Într-un spațiu care seamănă cu un colț de rai. Natura mă liniștește și pacea acolo își are sursa primordială, în seninul cerului, verdele ierbii, în sentimentul tălpilor mângâiate de rouă. De aceea și pun atâta suflet și muncă pentru a avea o grădină binecuvântată, unde totul rodește frumos an de an. Toate se leagă, nu e nimic întâmplător.

În ce perioadă din timp te-ai întoarce și ce te-ar face cea mai fericită de atunci?

Sincer, aceasta e perioada fastă a vieții mele de adult, e maturitatea aceea benefică la care știi în sfârșit cine ești, ce poți, ce îți dorești, cum să iubești, să te prețuiești. Îmi place să fiu mamă și să mă las iubită de omul meu bun. Să clădesc, să spun și nu când e cazul. Pe scurt, acum e vârsta echilibrului și nu mi-aș dori să o iau de la capăt. Poate doar copilăria mă tentează. Pentru că inocența și libertatea și apropierea celor dragi ce nu mai sunt nu mai pot exista astăzi, decât în vis…

Îți faci o listă de dorințe cu care intri de obicei în noul an?

Nu. Prefer să-mi odihnesc mintea la final de an și pentru prima dată în aproape 30 de ani mi-am oferit o vacanță de sărbători, mai lungă și după trecerea anului. Ceea ce a fost inedit pentru mine și extraordinar de benefic. Voi repeta experienta pe care nu mi-am permis-o o viață și pe viitor!

Ce dietă urmează Andreea Marin

În prima zi a anului ai făcut sport. Ți-ai propus multă mișcare și o dietă echilibrată în luna ianuarie! Ce conține astfel dieta de care vorbeai? Ce ți-ai propus să mănânci și ce ai eliminat definitiv din alimentația ta? Și cât durează dieta?

Da, și sunt serioasă, mă țin de cuvânt. Am slăbit 3 kg într-o săptămână. Încep să-mi recuperez mobilitatea și energia, e foarte bine să revii, după bunătățile de sărbători pe care in mod asumat nu mi le refuz, la stilul de viață echilibrat și sănătos. Moderația este cheia, negreșit. Am o dietă concepută de nutriționist și ea se bazează, pe termen scurt, 2 săptămâni, pe legume, fructe în mod limitat și proteine. Zilnic fac și mișcare, saună, dar și masaj, pentru că am acum la Creative Hub Voice&Visibility un fotoliu de masaj genial, care îți lucrează tot corpul în același timp cu forță și bine gândit. Ceea ce două mâini nu pot face, oricât de pricepute ar fi.

Ai fost recent într-o vacanță minunată de iarnă alături de partenerul tău de viață! Sunteți de 5 ani împreună! Care a fost totuși cea mai frumoasă și romantică vacanță a voastră, de când vă știți?

Cred ca toate au fost așa! Dar am avut amândoi un sentiment minunat de împlinire anul acesta. Cred că timpul ne ajută să devenim mai uniți și contează mult acest lucru, nu mai suntem copii.

Unde ți-ai dori să ajungi alături de Adrian, ce îți mai dorești să vizitați împreună?

Oriunde am fi, dacă suntem împreună, e bine. Ne e dor de Asia, mereu pomenim de Bali. Înainte de pandemie am fost în acel colț de lume pe sufletul nostru și tânjim să îl revedem. Dar nu riscăm acum, e prea complicat, așteptăm.

”Îmi permit luxul de a alege ce îmi doresc să fac și ce nu”

În ce stadiu este acum relația voastră? Mai ai nevoie de vreo certitudine care să te facă să vibrezi? S-a scris despre o logodnă, se așteptă nunta voastră cu nerăbdare de către alții poate mai mult decât de voi doi! Cum ești? Cum sunteți?

Nu mă interesează ce inventează alții. Au văzut pe mâna mea un inel primit odinioară de la tatăl meu și au speculat, pur și simplu. Cel de la Adrian era pe cealaltă mână, nevăzut în fotografie. Trăim împreună și ne e bine, asta e important.

Din acest punct de vedere, personal, al inimii, al stării sufletești, ce îți dorești pentru tine anul acesta? 

Același echilibru ca anul trecut, iubire, sănătate și pace în suflet. Credință am mereu.

În ce punct al carierei tale și al existenței ai ajuns acum? Te vedeai aici peste ani? Ești mulțumită de tot ceea ce ai realizat până acum?

În punctul în care îmi permit luxul de a alege ce îmi doresc să fac și ce nu. E foarte important să ai această putere. Dreptul de a alege și când spui da, și când e nu. Am clădit temeinic, punând în timp cărămidă peste cărămidă, și asta se vede. Am clădit nu doar fizic, ci mai ales binemeritată încredere. Și acum mă bucur să am libertatea de a crea așa cum cred că e bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru sănătate și putere!

 

Publicat: 30 ian. 2022, 20:29 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×