Ce mănâncă, de fapt, Andreea Marin și cum reușește să arate atât de bine la 45 de ani

Publicat: 03 mart. 2020, 10:00 Autor: Ionita Nicoleta Retete & Diete
Ce mănâncă, de fapt, Andreea Marin și cum reușește să arate atât de bine la 45 de ani

Andreea Marin arată senzațional la 45 de ani. Vedeta a dezvăluit care este secretul unui corp armonios, dar și ce mănâncă pentru a fi în formă. Anul 2020 a început cum nu se poate mai bine pentru Andreea Marin, care s-a relaxat într-o vacanță alături de iubitul ei. Cei doi au petrecut câteva zile în Bali.

Andreea Marin, senzațională la 45 de ani

Andreea Marin pare că deține secretul tinereții fără bătrânețe. Deși a împlinit vârsta de 45 de ani, vedeta este într-o formă maximă și are un fizic de invidiat. Toate acestea, fără prea mare efort, așa cum a dezvăluit chiar Andreea Marin. Aceasta este adepta unui stil de viață sănătos și evită dietele drastice. Moderația este cuvântul care caracterizează alimentația Andreei Marin.

La 45 de ani, Andreea Marin arată extraordinar

Vedeta le-a spus fanilor și care este meniul ei pe o zi. 20% din alimentația acesteia o reprezintă carnea. În rest, fructele și legumele sunt principalele alimente. În plus, Andreea Marin evită să consume mâncare de tip fast-food, prăjeli și sosuri. De asemenea, dulciurile trebuie consumate cât mai rar. Vedeta a recunoscut și că o dată la câteva luni apelează la un regim de detoxifiere. Este vorba despre regimul raw-vegan, bazat pe alimente neprocesate, naturale și sănătoase.

Vacanță cu kilograme în minus

Andreea Marin și iubitul acesteia, Adrian Brâncoveanu, au fugit de agitația din capitală și și-au încărcat bateriile într-o vacanță petrecută în Bali. Concediul i-a prins extrem de bine vedetei și nu este vorba doar de relaxare. Deși cele mai multe persoane se întorc cu kilograme în plus din vacanță, Andreea Marin a recunoscut că a slăbit aproape 4 kilograme.

Andreea Marin în costum de baie

În toată această perioadă, a renunțat să consume carne și pâine. Alimentul de bază în vacanța din Bali a fost orezul. Da, ați citit bine. Deși conține mulți carbohidrați și de obicei nu este recomandat în curele de slăbire, se pare că pentru Andreea Marin orezul a funcționat de minune. De asemenea, în cele zece zile petrecute în insula indoneziană, vedeta a renunțat la dulciuri, pe care le-a înlocuit cu gustoasele fructe exotice.

Andreea Marin în costum de baie

Atât Andreea Marin, cât și iubitul ei, au ales să-și ocupe timpul liber și cu activități sportive. Au practicat pentru prima dată yoga, dar nu varianta clasică, ci ”aerial yoga”. Aceasta presupune executarea mișcărilor clasice, în timp ce ești suspendat în aer. Andreea Marin s-a declarat încântată de experiența avută în îndepărtatul paradis indonezian, dar și de faptul că a revenit în țară într-o formă maximă, atât din punct de vedere fizic, cât și spiritual.

Publicat: 03 mart. 2020, 10:00 Autor: Ionita Nicoleta Retete & Diete
Pe aceeași temă