Andreea Marin a renunțat la presupusul inel de logodnă!

Publicat: 07 feb. 2022, 12:20 Autor: Maria Apostol Vedete

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, însă discuțiile despre căsătorie au fost evitate. La începutul acestui an vedeta s-a afișat cu un inel pe deget, despre care mulți au crezut că este de logodnă. 

Andreea Marin a apărut cu un inel superb pe deget la începutul anului. Bijuterie primită de la iubitul ei, în timp ce se relaxau la munte. Doar că ”Zâna” avea să infirme ceea ce urmăritorii ei de pe rețelele de socializare au înțeles, că a fost cerută în căsătorie!

”Uite inelul, nu e inelul!” Cam ăsta ar fi scenariul pe care îl joacă Andreea Marin. Asta pentru că, la începutul acestui an, ”Zâna” își lua prin surprindere urmăritorii de pe Instagram cu o fotografie care a dat naștere la idei. Se pare că primise de la iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, un superb inel.

Andreea a preferat tăcerea, apoi a infirmat totul. Un inel ca oricare altul! Paparazzi au surprins-o pe divă, zilele trecute, în timp ce dădea o fugă la Radio ZU. Inelul de pe deget dispăruse!

Andreea Marin a coborât grăbită din mașină, și-a ”strecurat”, cu grijă, haina de blană pe bancheta din spate, apoi a luat-o la pas, urmându-și, strict, itinerariul. Doar că pe deget nu mai avea inelul pe care, credem, iubitul i-l făcuse cadou. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Ce dietă urmează Andreea Marin

Pentru a topi cât mai repede kilogramele după sărbători, Andreea Marin a apelat la nutriționist pentru o dietă echilibrată.

Am slăbit 3 kg într-o săptămână. Încep să-mi recuperez mobilitatea și energia. E foarte bine să revii, după bunătățile de sărbători pe care in mod asumat nu mi le refuz, la stilul de viață echilibrat și sănătos. Moderația este cheia, negreșit. Am o dietă concepută de nutriționist și ea se bazează, pe termen scurt, 2 săptămâni, pe legume, fructe în mod limitat și proteine.

Zilnic fac și mișcare, saună, dar și masaj, pentru că am acum la Creative Hub Voice&Visibility un fotoliu de masaj genial, care îți lucrează tot corpul în același timp cu forță și bine gândit. Ceea ce două mâini nu pot face, oricât de pricepute ar fi”, a declarat Andreea pentru CIAO.RO.

Publicat: 07 feb. 2022, 12:20 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă