Andreea Marin a povestit cu lacrimi în ochi despre cei mai importanți oameni din viața ei

Publicat: 28 mart. 2022, 14:25 Autor: Dora Bazavan Vedete

Andreea Marin a fost cu lacrimi în ochi la lansarea primului volum al cărții sale, “Nu există nu se poate!”. Îmbrăcată elegant, într-o rochie albă care i-a pus silueta în evidență și “studiată” și urmărită îndeaproape de iubitul său care o face din ce în ce mai fericită, Adrian Brâncoveanu, vedeta a strălucit.

Andreea Marin le-a mulțumit, de altfel, celor două cele mai importante persoane din viața ei, iubitului său și fiicei sale, Violeta, pentru faptul că îi sunt mereu alături și o susțin necondiționat! “Ei sunt dragostea și energia mea!”, a spus Andreea Marin despre Violeta, frumoasa ei fiică adolescentă, prezentă și ea la lansarea cărții “Nu există nu se poate”, dar și despre jumătatea ei care îi aduce mereu zâmbetul pe față și strălucire în priviri.

O carte care te va motiva să scoți la lumină tot ce e mai bun în tine”

Andreea Marin a lansat o carte-inspirație, care își propune să ofere cititorilor motivația de care au nevoie pentru a-și urma propriile visuri.

E ziua emoției pentru mine, pentru că am lansat cartea «Nu există nu se poate!», în care am pus atât de mult suflet. Căci m-am întors în timp în momentele cruciale din viața mea. Care m-au definit și au devenit sursa puterii mele interioare. Nu e o carte doar despre experiența mea. Ci regăsiți în ea și oameni frumoși, îndrăzneți, care, în ciuda dificultăților ce li s-au așternut în față, au făcut tot ce le-a stat în putere să demonstreze că nu există nu se poate. Și sunt o inspirație astăzi, pentru că au reușit. O carte care te va motiva să scoți la lumină tot ce e mai bun în tine. Și să realizezi că, în viață, zidurile există doar atâta timp cât tu le dai putere să stea în picioare”, a spus Andreea Marin despre cartea sa.

Acest proiect editorial extrem de personal al Andreei Marin a pornit de la seria de interviuri emoționante cu același nume realizate în ultimii doi ani. Însă cuvintele care astăzi dau titlul volumului îi ghidează pașîi de-o viață. Așa cum menționează și în carte.,în copilărie, într-o perioadă în care își testa limitele și, fără să știe, își planta rădăcini adânci și puternice, jurnalistă hotărâtă de peste timp a primit primele lecții despre curaj, speranță și perseverență chiar de la tatăl său.

Andreea Marin: ”Nu există nu se poate”

Când mă plângeam că nu îmi iese ceva, tatăl meu îmi răspundea: «Nu există nu se poate, nu ai căutat suficient de mult în imaginația ta, nu ai pus destulă voință că să găsești soluția. Dacă vrei, poți. Mai încearcă! Încă o dată!». Sunt vorbe care m-au trecut la început prin toate stările ciudate. De la senzația de neputință și nerăbdare, până la motivație. Apoi reușite și bucurii și sentimente de împlinire frumoase. Iar toate acestea m-au modelat și m-au făcut să devin omul de azi. Asta sunt eu. Cea pentru care… nu există nu se poate!, a mai adăugat vedetă.

Purtând în suflet și în minte cuvintele părintelui său, Andreea Marin a depășit multe obstacole despre care vorbește cu inima deschisă. Și a învățat să transforme fiecare furtună într-o oportunitate de a străluci în ciuda întunericului. Iar, în timp, a cunoscut alți oameni luminoși. Ale căror povești dovedesc că imposibilul este doar un vis care așteaptă să fie împlinit.

Ana Maria Brânză, Iuliana Tudor, Dana Rogoz, Mircea Radu, Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Cove și mulți alții i-au fost alături Andreei Marin într-o zi specială pentru ea.

Revederea cu fostul ei coleg, Cove, s-a lăsat cu multe zâmbete și îmbrățișări. Iar Mircea Radu a venit de departe, tocmai de la Piatra Neamț. Acolo unde s-a mutat de ceva timp. Amintindu-și cât de frumos era în perioada în care ea a prezentat “Surprize, surprize”!

 

 

 

 

Publicat: 28 mart. 2022, 14:25 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă