De-a dreptul scarbos! Limba unei femei a devenit paroasa!

Publicat: 07 sept. 2018, 13:15 Autor: Simona Life

Nu este o gluma, limba unei femei a devenit neagra si paroasa din cauza unor antibiotice.

Aceste medicamente trebuia sa o ajute dupa ce picioarele i-au fost zdrobite intr-un accident auto. S-a intamplat intr-un spital din Washington, SUA. Femeia in varsta de 50 ani a fost transportata acolo dupa ce a suferit un accident auto.

Acesteia i s-au administrat diferite antibiotice, printre care cateva picaturi de meropenem IV si tablete de minociclină. Scopul lor era de a lupta contra infectiilor aparute la ranite de la picioare.

Insa nimeni nu s-ar fi gandit la un asemenea rezultat. Potrivit publicatiei DailyMail, „limba păroasă neagră este o stare inofensivă, adesea cauzată de igiena orală slaba, tutun sau apa de gura iritanta, dar în acest caz , medicii au descoperit ca a fost provocată de minociclina”.

De-a dreptul scarbos! Limba unei femei a devenit paroasa!

De-a dreptul scarbos! Limba unei femei a devenit paroasa!In publicatia New England Journal of Medicine s-a publicat efectul secundar al medicamentului, insotit de doua fotografii, inainte si dupa curatare.

Pacientei a inceput sa i se transforme limba dupa o saptamana de la inceperea tratamentului, simtind un gust ciudat in gura si avand stari de greata.

De-a dreptul scarbos! Limba unei femei a devenit paroasa!A durat o luna ca limba acesteia sa revina la normal, timp in care medicii au oprit tratamentul. In plus, i-au recomandat sa se spele cat mai des pe dinti.

In asemenea cazuri se poate folosi si aparatul de spalat limba, inventie prezentata la Salonul de Inventii de la Geneva.

Publicat: 07 sept. 2018, 13:15 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă