Actorul Burt Reynolds a murit la vârsta de 82 de ani. A socat cu una din aparitiile sale publice

Publicat: 07 sept. 2018, 11:07 Autor: D. C. News 3

Burt Reynolds a murit, joi, într-un spital din Florida, unde fusese adus după ce a suferit un atac de cord la locuinţa sa.

Actorul Burt Reynolds, cunoscut din filmele „Smokey şi Banditul”, „Boogie Knights” şi „The Longest Yard”, a murit, joi, la vârsta de 82 de ani, după ce a suferit un atac de cord.

Actorul suferea de mai mulţi ani de probleme cardiace, el fiind supus, în februarie 2010, unei intervenţii pe inimă, informează tmz.com. Burt Reynolds a suferit o intervenţie chirurgicală la spate în 2009 şi un cvintuplu bypass în anul următor.

În 1997, Burt Reynolds a primit o nominalizare la Oscar pentru rol secundar din “Boogie Nights”, regizat de Paul Thomas Anderson. El a câştigat trofeul Globul de Aur în acel an.

Actorul ar fi urmat să apară în filmul lui Quentin Tarantino “Once Upon a Hollywood”, potrivit variety.com.

Actorul Burt Reynolds a murit la vârsta de 82 de ani

Actorul Burt Reynolds a murit la vârsta de 82 de ani. Ce probleme aveaCu toate ca avea dificultati in a merge, actorul mai onora evenimente publice. Unul dintre ele a fost Festivalul de Film Studentesc de la Palm Beach. A fost insotit de iubita lui si cativa prieteni care l-au ajutat sa mearga. Actorul a aparut intr-un baston si a stat pe scaun cat timp a tinut un discurs.

Reynolds s-a născut în Georgia, în 1936, dar s-a mutat în Riviera Beach în 1946, unde tatăl său era şeful poliţiei locale. A continuat să joace fotbal la Universitatea de stat din Florida, dar accidentările suferite l-au împiedicat să îşi continue această carieră. După ce s-a retras din activitatea sportivă, Reynolds a urmat cursuri de actorie.

Actorul Burt Reynolds a murit la vârsta de 82 de ani. Ce probleme aveaBurt Reynolds s-a mutat la New York la sfârşitul anilor 1950, debutul său în televiziune având loc în 1958, în serialul „Flight”. Primul său rol mai mare a fost în serialul NBC „Western Riverboat”, difuzat între 1958 şi 1960.

La insistenţele lui Clint Eastwood, a intrat în industria filmului. În 1970, Reynolds era deja o importantă vedetă de cinema, jucând în filme precum „Eliberarea/ Deliverance”, „Cea mai lungă pasă/ The Longest Yard”, „Smokey si Bandit/ Smokey and the Bandit” şi „Sharky’s Machine”, informeaza mediafax.ro.

Actorul Burt Reynolds a murit la vârsta de 82 de ani. Ce probleme avea

Publicat: 07 sept. 2018, 11:07 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă