Vila in care Burt Reynolds si-a trait ultimele zile e superba. Secretul pe care il are una din camere

Publicat: 07 sept. 2018, 11:54 Autor: D. C. Vedete

Vestea trista a zilei vine de la Hollywood. Legendarul actor s-a stins din viata la 82 de ani.

Burt Reynolds a murit, joi, într-un spital din Florida, unde fusese adus după ce a suferit un atac de cord la locuinţa sa. Medicii au facut tot posibilul sa il salveze, dar a fost in zadar. Dupa decesul sau, mai multe imagini cu locuinta au aparut in presa. Vila in care Burt Reynolds si-a trait ultimele zile e superba.

Cine il cunostea pe indragitul actor stie ca acesta avea o mare pasiune. Si anume… podoaba sa capilara! Burt Reynolds a fost inzestrat de Mama Natura cu un par bogat si frumos. Si avea grija de el in permanenta. Dovada sta si o camera din vila de milioane de $ a actorului din Florida.

Vila in care Burt Reynolds si-a trait ultimele zile e superba

Vila in care Burt Reynolds si-a trait ultimele zile e superba. Secretul pe care il are una din camereBurt Reynolds si-a trait ultimele zile intr-o vila cu iesire la apa. Locuinta este situata in Tequesta, Florida. Acolo, actorul a suferit ieri un atac de cord si a fost transportat de urgenta la un spital din Jupiter, situat la cateva minute de casa lui.

Vila in care Burt Reynolds si-a trait ultimele zile e superba. Secretul pe care il are una din camereVila din imagini a fost vanduta de Burt Reynolds in 2015. A cerut 15 milioane de dolari, dar nimeni nu i-a oferit. Asa ca a scazut pretul la 3,3 milioane de dolari. Burt s-a inteles cu noul proprietar sa continue sa locuiasca in ea, cu toate ca nu ii mai apartinea in acte.

Vila in care Burt Reynolds si-a trait ultimele zile e superba. Secretul pe care il are una din camereVila lui Burt Reynolds se intinde pe o suprafata de 12140.57m². Contine un cinematograf si propria frizerie. Pasiunea lui Burt Reynolds pentru ingrijirea parului l-a facut sa isi construiasca in vila propriul salon de ingrijire, conform splash.com.

Publicat: 07 sept. 2018, 11:54 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă