Cutia secretă a lui Gheorghe Dincă a fost deschisă! Ce s-a găsit înăuntru schimbă cursul anchetei

Publicat: 05 Sep. 2019, 10:50 Ciao.ro

Ies la iveală noi informații bombă despre Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal! Anchetatorii au dezvăluit că au găsit în casa inculpatului o cutie de lemn, cu un conținut șocant!

Cutia secretă a lui Gheorghe Dincă. Răsturnare de situație în cazul criminalului de la Caracal, după ce a fost făcută o descoperire șocantă! Anchetatorii care au scotocit fiecare colț din curtea lui Gheorghe Dincă au găsit o cutie pe care scria „Pietre”.

Cutia secretă a lui Gheorghe Dincă a fost deschisă

Cutia se afla la parterul casei, în atelierul criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă, printre uneltele de tot felul pe care acesta le păstra acolo.

Cine este misterioasa Ioana, iubita lui Gheorghe Dinca!

„În acea cutie erau cinci sau șase cercei, care păreau a fi din aur, și care erau pastrați de Gheorghe Dincă. Cerceii nu au fost recunoscuți de nimeni. Gheorghe Dincă ar fi spus la momentul respectiv că ar fi ai soției”, a spus Berta Popescu la Antena 3.

Totuși este important de menționat faptul că la fel de bine ar putea ca aceste obiecte din cutia lui Gheorghe Dincă să aparțină victimelor sale, căci este cunoscut deja faptul că au fost descoperite în casa criminalului de la Caracal inclusiv obiecte aparținând Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu.

Publicat: 05 Sep. 2019, 10:50 Ciao.ro
Pe aceeași temă