Cum se mentine Marian Nistor la 75 de ani. Secretul lui este la indemana oricui

Publicat: 20 May. 2019, 17:23 News 3

Chiar daca nu mai e un tinerel, Marian Nistor se mentine in forma, avand o forma fizica de invidiat.

Cum se mentine Marian Nistor la 75 de ani. Interpretul Marian Nistor iubeste este insotit peste tot de Dorina, sotia sa, la care tine nespus. Acesta este secretul lui, iubirea impartasita.

Cum se mentine Marian Nistor la 75 de ani

Cum se mentine Marian Nistor la 75 de ani

„De mult nu mai număr aniversările mele, mai importanți pentru noi doi, eu și doamna mea frumoasă, Dorina Paraschiv, sunt anii de la cununia noastră religioasă. Mai avem un pic și sărbătorim 10 ani de când am devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu.

Ne vom bucura împreună în cel mai romantic mod, căci Dorina merită toată atenția mea. De ce nu, poate mergem la biserică și, tot ținându-ne de mâini, ne facem o nouă promisiune de viață.

De unde atâta energie? Simplu, de la ea, mă încarc doar ținând-o de mână, precum un telefon la priză. De aceea suntem nedespărțiți. Cred că mai mult de jumătate de zi suntem conectați, iar asta îmi face mult bine. Ea e bateria mea, de care sunt dependent” a spus acesta pentru Libertatea.

Cea care i-a unit a fost, in mod surprinzator, catelusa Cora, fiind cupidonul lor personal. Artistul a rugat-o pe Dorina sa aiba grija de catelusa, si asa a inceput frumoasa lor poveste de iubire.

„Am rugat-o colegial să aibă grijă de cățelușa mea, în timp ce urma să filmez o emisiune. S-a cuibărit în brațele ei, nu mai asculta de mine. A fost un fapt ceresc. De atunci, de 22 de ani, suntem nedespărțiți” a continuat acesta, potrivit sursei citate.

Publicat: 20 May. 2019, 17:23 News 3
Pe aceeași temă